Kärlek



Känslan som sprider sig i kroppen när man tappar mannagrynspaketet och allt åker ut på spisen och golvet <3

//Moa

Some die young

Hej alla glada bloggläsare! =)
Den här veckan går jag lite mer på känsla. Dvs jag gör det jag känner för!

Vill jag slappa - då slappar jag.
Vill jag träna - då tränar jag.
Vill jag måla naglarna - då väljer jag världens finaste färg och målar direkt!

Ja ni fattar nog haha. Kanske självklart för en del, men inte alltid för mig. Så imorse kunde jag inte sova, men jag var hemskt sugen på att spela dataspel. Sagt och gjort så gjorde jag det! Det var kul. =) Och nu halv 11 fick jag lust att blogga haha. Ni måste tro att jag är knäpp, men det funkar!

Här får ni två nya favoritlåtar. Godnattis! //Majis


Sant



det är lätt att va positiv när det går bra

Hej!
Jag funderar på att byta sport. Bob? Rodel? Skeleton? I Skeleton åker man med huvudet först har jag lärt mig, rent livsfarligt med andra ord.

Och hej va det gick fort i spåren idag!! VILKEN KÄNSLA!! Hoppas detta håller i sig:D:D:D noot.

Såhär såg det ut igår när jag och hanna hejade på de duktiga skeleton-åkarna på kvällen haha. //Maja

I love REA

Hej!
En av mina dåliga egenskaper är att jag faller för allt som har med rea att göra. (Ove sundberg wannabe) De senaste veckorna är inget undatag. Här kommer två exempel:

-REA på schampo och balsam på Konsum, 10 kronor styck. Jag hade absolut inget behov av såna saker, men av bara farten slängde jag ner 3 av varje. Gött nu har jag schampo för hela livet.

-Köp två pollypåsar - få ett par hörlurar på köpet. Haha jag slog till direkt.. Godis och musik - perfekt!!

Sen en sista sak. Zlatans barn Maximilian har namnsdag på onsdag. Det ska firas i Torsby såklart! =) Kram M

Här är jag och min galna pappa. Om killarna har samma storlek på nummerlapparna imorrn som vi har, så kommer dom inte få på dom haha.. (se bild)

:)

Idag har Moa och jag bakat egen Pizza och behöver jag säga att det var hur gott som helst? Efter det så har vi suttit i allergisoffan och NJUTIT av det totala lungn som uppstår när inte Maja är med och gapar, sjunger och dansar.
Men vi ska vara ärliga och erkänna att vi FAKTISKT saknar dig. Så till din ära så har jag luskat fram vad Volvo låten heter. Så nu kan du NJUTA av den Maja, och förhoppningsvis bjuda oss på en liten show när du kommer hem igen// Josse




Mot containern

Hej!
Har fått ett oroväckande sms från Moa. Josefins nya snygga soffa gav utslag på mina ben för några dagar sedan. Och tydligen hade moa fått likadana utslag idag. Jag (ansvarig för trivseln i aspen) ser den enda utvägen att slänga josses soffa. Som tur är finns det en container precis vid parkeringen, så det är bara att bära dit den på måndag!

Sorry josse, du får välja mellan oss eller soffan hehe.. ;)

Igår kväll gjorde vi våfflor igen. Sen arrangerade jag en parfym-tävling för mina grannar. Josse gick vinnande ur den duellen haha.. Har också kollat på finalerna i teamsprint här på SM. Ååå nu är jag allt bra sugen på att tävla! //Kram majis

här ska skiten i!


Internet

Änligen är internetet här i Torsby fungernade igen, och det firar jag med ett blogginlägg!

Jag skulle vilja förtydliga det här med att jag ser ut som en ekorre. Det är ju egentligen ett beteende som Maja har. Hon hoppar fram i dörröppningar och ser ut precis exakt som en ekorre, eller bäver, eller något annat djur! :)

Idag har jag åkt skidor här i kalla torsby och det var kallt, men jag körde med dubbla tröjor och dubbla jackor som jag nu för tiden brukar göra. Om någon frågar mig hur mycket man bör tar på sig rekomenderar jag att ta ungefär två underställ mindre än vad jag har, eftersom jag Alltid har extrem mycket kläder.

Snart ska jag besöka Maja eftersom hon verkade väldigt desperat efter mitt sällskap, vilket hon är väldigt ofta. Måste bara nämna skrattanfallet Sandra fick på middagen idag när jag tydligen svarade fel på en fråga, missförstånd är inte att leka med! haha det var väldigt kul i allafall och jag höll på att sätta mjölken i halsen för jag kan inte sluta skratta när sandra sitter mittemot mig och skrattar jättemycket!


//Moa

Nördig

Hej!
Dagen till ära har jag börjat nörda dataspel igen. Precis som på den gamla goda tiden! Jag hade tre alternativ i lägenheten att välja på:

-The sims - troligen världens roligaste dataspel som någonsin gjorts.
-Need for speed Underground 2 - ett bilspel där man tävlar hej vilt.
-Startshine - ett hästspel som faktiskt är as-läskigt haha..

Och den "lyckliga vinnaren" blev bilspelet!! Så nu har jag håller jag på att starta en framgångsrik karriär inom bilsporten.. :) rekommenderas starkt till den som vill göra något annorlunda haha.



Och för er som inte är så intresserade av min bilkarriär kan jag berätta att jag åker till SM i Östersund imorgon. :) Det ska bli skojigt, särskilt nu när jag fick veta en rolig sak. Tre tjejer från Järpen (roliga och snälla vänner) har gjort en väldigt bra sak som projektarbete, en kalender. Klicka in här så ser ni vad jag menar: http://isabelleperssons.blogg.se/ Och nu är den klar, så till helgen ska jag köpa!! :):):)

//Kram från bilnörden på bilden


Världens bästa brödbak med världens bästa grannar

Hej! Igår bakade grannfejden bröd i Moas lägenhet. Förutom att Moa försökte härma en ekorre hela kvällen så var det skitskoj ;) Brödet blev superlyckat så vi åt och åt och åt! Anledningen till att brödet blev så bra var troligen att jag hade slängt på mig en långklänning.

Moas kommentar när jag klev in genom dörren:
"JAAAAAAA nu har du sådär roliga kläder på dig igen!!"

Jag som försökte festa till det lite, men hon tyckte tydligen att jag såg rolig ut.. hehe.

För tillfället är jag ganska omotiverad och förvirrad. Har haft några såna dagar nu, så snart väntar jag på en sån där HYPERDAG (väldigt bra dag alltså). Det kommer såna med jämna mellanrum i mitt liv haha. Jag är ganska mycket upp och ner, men jag försöker bättra mig och bli lite mer jämn. :) Hoppas ni mår bra! /Kram M

Har hittat en ny favoritlåt. Sjunger den jämt och ständigt när jag tränar haha.

LYX

Hej! =)
Har sovit över hos Fanny hela helgen. Och imorse gjorde vi scones och varm choklad med minimashmallows och grädde i. yammi!! Fannys kommentar: "Det här var ju nästan lika bra som kalaspuffar", haha.. /Maja

MASK.

Min bror kom just på vad jag behöver göra för att komma igång och må bra igen.
Jag behöver inga mediciner eller något annat sånt tjafs utan det jag behöver är att gå och lägga mig i komposten så att latmasken i mig kan krypa ut!
Now u know where I´m spending the night!/ Josefin



SMILE - it confuses people

Hallo!
Idag har det tävlats i Småland. Gröna småland kanske man säger. Jag åkte 8 varv på en 1,8km slinga så man lärde sig verkligen banan totalt utantill! "Den kurvan är isig, där ligger det en sten som man måste akta sig för, där är det mjöligt o.s.v." 

En knapp timma kvar till start så fick jag reda på att det var intervallstart. Jag som gick och trodde att det var masstart fick lägga om min taktik lite haha.. Men det gick mycket bra så jag är glad! =) och lite rikare hehe..

Jag gillar att åka mindre tävlingar ibland! Det är massa folk som hejar, och massa glada barn som är så söta så jag dör. Dessutom känner jag igen mig själv.. Prisutdelningarna då jag valde alltid porslinshundar eller andra prydnadssaker istället för fina underställ, för jag tyckte det var mycket roligare att ha! (mamma köpte ju ändå underställ till mig!?) Och loppen då man bara åkte fort där det stod folk och hejade haha..

Men dagens roligaste var nog att jag hittade världens snyggaste (och nyaste?) skidor stående längs väggen. Atomic-skidor dessutom! Se och njut. /Majis


Varför tillverkas inte den här färgen längre??

A smile is the prettiest thing you can wear

Hej! =)
Jag sitter på tåget påväg hem. Imorgon ska jag tävla GM. :) Roligt!! Här på tåget fungerar mitt internet utmärkt som tur är! Här kommer två bilder från tisdagens våffelstuga med mois. Som ni kanske ser lite på bilderna så slängde jag på mig en snygg outfit den kvällen haha. Det är kul att va färgglad! /Kram M



bara för sakens skull så fick våfflorna vara med på en bild också ;)

Dåligt dåligt

Hej och sorry för dålig uppdatering!
Mitt internet funkar inte, det är tydligen fel på telia-nätet i torsby. Jaja jag är la van vid teknikproblem så det löser sg även den här gången hehe..

Igår hade jag och Moa våffelstuga hos mig. Våffeljärnet jag fick av mormor i julklapp användes, och WOW vilka våfflor!! Moa hade aldrig gjort så goda haha. Vi lär göra våfflor varje vecka nu känns det som!

Idag har vi skidat på Hovfjället. Fint och kul. Elin gjorde magplask i en uppförsbacke hahah. Förutom att hon fick lite ont så var det väldigt kul!

Och nu har jag och stina varit och handlat. Finns alldeles för många roliga saker på Toria ;) jag blir snart pank snyft.. (mamma och pappa oroa er inte för mycket, jag lever numera ett ekonomiskt liv sen jag blivit 18 år och jag tar vuxenrollen på största ansvar!!)

Tjoo på er! Hoppas ni lever gött. /Majis

Glömde nämna..

..min mobil är trasig! Eller ja, det ser ut som den fungerar men man kan varken skicka sms eller ringa. Inte heller ta emot samtal eller få sms. Såå det enda man kan göra är att se på den och beundra designen. Så bli inte ledsen om du inte får något svar. :) Kram M

ps. hittat en mobil för 94 kronor på netonnet. Kan nog va något för mig så jag funderar på att köpa!

GÖTT MOS

Hej! =)
Idag gick det fort i spåret. Och ojoj va kul det var!! Kom 3a :D jag hade inga vidare bra minnen av åsarna från förra året, därför kändes det extra bra att sudda ut dom!  

Dagens kommentar var kul. En ledare/förälder skrek till den tävlande på upploppet:
"STRESSA INTEEEE!!!" 

Just nu är jag ganska trött. Dessutom har jag den tradionella sprinthostan haha.. Så jag orkar inte skriva¨så mkt men slänger upp två bilder istället! Och så avslutar jag med ett WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. haha nöjd och glad tjej. Det är roligt att äntligen få tävla och träffa alla igen!! Och tack pappa för superbra skidor. =) //kramis majis

prispallen!

happyface :))

Åsarna

Hej!! =) Detta har hänt under det senaste dygnet! SPÄNNANDE..

-vi har anlänt till åsarna såklart.
-testa banorna och.. jag gillar dom!! rolig utmaning =)
-jag skrattade i sömnen så jag väckte maddes pappa.
-jag har läst ut Zlatan-boken. Nu väntar jag på att han ska släppa del 2 snart!! (vilket aldrig lär hända buuuuh)
-Vi har spelat barn-geni, och ANDREAS SVENSSON vann. Skräll minst sagt hehe.

Nej så mycket mer intressant har det inte varit. Godnatt och kram! /Majis


Dagens kommentar


- Du är ett sånt jäkla benrangel Moa!

av Josefin Nilsson

SKOLA

Hej! =)
Första dagen i skolan var seg. Höll på att somna på kemin. Är inte riktigt van vid att koncentrera mig än efter lovet men det kommer brånander, var så säker!

För er som inte läst kommentarerna har det kommit in massa tips på fler "saker man absolut inte vill höra när man tävlar" hahah. Visst, det är inte alltid så troligt att någon skulle skrika allt det här jag skriver, men det är ju det som gör det så kul! =) här kommer dom.

-"ta det som träning, ta det som träning!"
-"
Ta dig igenom bara!"
-"de är en dag imorgon också."
-"Kom igen bit i, sista backen sen är du i mål!" -och så har man ett varv kvar att åka på banan..

Och så fick jag ju även in ett till förslag, men detta skämtet är internt haha.. men det klassas nog mer som en komplimang skulle jag tro!
"för att ha så stora lår åker du ju jätte fort"

Kram på er! /Maja


Och så var även jag totalt fast..


Jag lever sen några dagar tillbaka i en Zlatan-anda. Pratar som Zlatan, rör mig som Zlatan och ser ut som Zlatan. Det är Zlatan i hela huvudet. Läs den! //Maja

Saker man absolut inte vill höra när man tävlar

Hejsan! =)
Har man lovat så har man lovat. Här kommer "Saker man absolut inte vill höra när man tävlar":

"De andra är lika trötta som du ser ut."
"Kom igen, snart är det slut på eländet." 

Saker man absolut inte vill höra när det går jättedåligt och loppet precis startat.
"Du ligger 10000000 sekunder efter" - tack för informationen! Nu känns det genast mycket bättre!!
"Åk och njuuuut!!!" - åk själv och se hur underbart det är..
"Upp med blicken" - ja OOOOJ nu gick det helt plötsligt jättefort när jag testade det! Dessutom får jag ju se den underbara backen också!! Hehe..
"FORTARE FORTARE FORTARE!" - JAG ÅKER MITT FORTASTE SER DU VÄL!!!!!!!!!!!!

Men ibland är det värre när folk inte säger något alls utan bara ger en medlidsam blick hahah. eller ännu värre, SKRATTAR åt en! (emilie cedervärn när jag åkte valbergsrännet eller va det heter.. haha) //Maja

DET GÖR SUSEN

Ofta tänker vi massa snälla saker om varann, men de liksom fastnar i huvudet på något sätt. Varför egentligen?

Säg till din kompis hur fantastisk han/hon är!
Ge en komplimang till en person du tycker förtjänar den!
Ge en kram till någon du tycker om!
Eller sprid ett litet leende omkring dig. :)

Det uppskattas mer än vad du tror! Eller sitt och fån-le när du t.ex. åker buss, och räkna hur många leenden eller skratt du får tillbaka. Jag brukar göra det ibland och det är askul! Man måste få vara lite konstig ibland ju!! KRAM Majis

ps. och hallå jag höll på att tuppa av framför tour de ski!! Stod och hoppade upp och ner på golvet tills jag fick mjölksyra haha. Shiiieeeet va bra Marcus Hellner är! Jag är ditt enormt största fan för alltid marcus. Du var helt rååå. Du är bäst ingen protest. amen


Det är inte alltid det går så lätt...



hehe jag vet hur det känns, men det ser ju trots allt ganska kul ut!

//Moa

Love being you

Hejtjolahopp!
Nu har jag jag och pappa åkt till Torsby. Vi delade upp bilkörandet i två delar: pappa körde från Ulricehamn till ICA Toria, och jag körde från Toria till lägenheten. Jag sov som en gris i början. Det är så bra samarbete fungerar!

Sen har ju småkronorna tagit GUUULD!!! Jag kan i princip inget om ishockey, mer än att det är ganska tråkigt att se det på tv haha, men man kan ju inte vara annat än en stolt svensk! Och imponerad av dom. Grymt! :)

Jag och pappa har varit och åkt skidor i Mattila nu på eftermiddagen. Magiskt var dagens ord. Helt underbart att få på sig ett par skidor igen och ett par stavar i händerna. Vilken känsla!

Pappa tog med sig pannlampan men glömde batteriet i lägenheten, så tanken var god! Men det gick fint med månsken istället. =) Sen har jag glömt att berätta att pappa kom på i Orsa att det inte är nån mening att han fyller och tar med sig vätskebälte ut på passen, eftersom han ändå oftast glömmer det i bilen! Haha sådan far sådan dotter eller vad man nu brukar säga..

Och jag höll på att glömma! Min kära bror och hans fotbollslag vann Minuten cup idag på straffar. Och han blev turneringens lirare och allt. Vilken bror!! :D han är grym.

Hoppas ni där ute i världen har haft en toppendag!! Livet är fina grejer det. //Kram M


den här dagen rockade fett!


Mina riktiga idoler

Oj glömde visst nåt väldigt viktigt i inlägget igår.. Fick lite arga och ledsna kommentarer från några personer som kände sig bortglömda haha. Här kommer dom! /Maja

Moa - jag gillar dig för att du inte är som alla andra. För att du helt enkelt är lite konstig, och det gillar jag. Och sen är du fruktansvärt kul på ett knäppt sätt. Och så säger du dom där rätta sakerna ute på passen som gör att man fortsätter fast det går tungt. (till skillnad från mig) Du är envis och det beundrar jag. Och så behöver man inte GÖRA nåt kul för att va med dig, det liksom BLIR kul vad man än gör! Här kommer världens finaste bild på dig.


Stina - du är cool för att du är dig själv. För att du gör det du tror på och struntar i alla andra. För att du får mig på bra humör bara genom att sitta bredvid mig på den hopplösa kemin och skratta. (inte skratta åt kemi alltså hehe..) Och jag gillar dig för att jag kan vara mig själv till 100% och vara hur fjantig som helst. (även fast jag går över gränsen ibland kan jag medge haha - torra händer på miniräknaren..)  Och du har världens i särsklass bästa humor. Här kommer världens härligaste bild på dig.


ps. lady gaga och dom andra kan slänga sig i väggen! ;)

It takes a fool to remain sane

Hej!
Det börjar bli rätt tråkigt i längden nu att va snorig. Men det är inget jag ska tråka ut er med att skriva om. (eller gjorde jag just det kanske?) Och nej ni ska inte heller få se nån bild på mig just nu, för det vill ni inte tro mig..

Så varför inte visa några bilder på några av mina idoler istället? Här kommer några personer som jag gillar. Coola personer enligt mig. /Majis

Lady Gaga - för att hon inte är som alla andra och vågar stå för det


Timon och Pumba - för att dom får mig att skratta på lördagsmorgonarna. Och för att dom är ärliga mot varann, senast jag såg kallade Timon Pumba för ett fläskberg haha.


Marit Björgen - behövs ingen förklaring. Hon är grym!


Jim Thuresson - han föreläste på skolan för ett tag sen. Hur härlig och inspirerande person som helst!!


Tarjei Bø - här behövs det inte heller nån förklaring hehe..

Lugn och skönt

Hejsan!
Gav mig själv lite kvalitétstid genom att kleta på en choklad-ansiktsmask och lyssna på bra musik såhär på kvällskvisten. Nu känns det som ansiktet stramar sönder snart. Läste boken "Sandor slash Ida" på förmiddagen och nu ser jag på filmen. Mysigt. Ingen risk för överansträngning för mig alltså! Kram M


Saker man gärna läser

Hejhej!
Har köpt ännu ett nagellack till min samling idag!! Så jag har roat mig med att måla naglarna fina. Tog mig en lång sovmorgon och sen åkte jag ner på stan en sväng.

Morapinglan var rätt kul trots allt. Heja är inte heller så pjåkigt fast jag blev väldigt sugen på att tävla! Fick ju träffa massa roliga kompisar så det var kulkul! :) Ååå dog lite på Isabelle och Louise hahah.. ska göra en nytt konstigt blogginlägg snart "Saker man absolut inte vill höra när man tävlar". Håll ut, det kommer om nån dag haha!

Förkylningen blir bättre. Men mamma säger att jag snart kommer snyta ut min hjärna, och att jag ska va rädd om det lilla jag har. Får väl försöka tänka på det i fortsättningen! KRAM M

ps. Har ni nån gång vaknat med ett stort fett smile på läpparna? Känt att allt i livet är perfekt och sen insett att det som nyss hände bara var en dröm? Haha så var det för mig idag..

ps igen. saknar er mina vänner i torsby! det är ingen som skrattar åt mina skämt här hemma som ni brukar göra hehe.. sorgligt!!

härliga minnen!!


RSS 2.0