Läger

Hej!
Idag åker jag på läger till Orsa. Har blivit inbjuden av juniorlandslaget så det ska bli kul, hoppas jag. =) Packar för fullt eftersom jag valde att skippa det igår haha. Ingaberit (min dator) lämnas hemma tyvärr.. KRAM M

Valberget

Hejhopp!!
Idag har vi bestigit Valberget. Jag försökte bota min höjdrädsla som jag fått. Sen knäppte vi även lite fina bilder. Just nu står josefin vid min sida och bakar bröd. hon står och pratar om surdegs-bröd och säger att vi ska börja baka det varje dag framöver!? Knäppis! Det tycker inte det syns på bilden vilken fin utsikt det var, men det var superfint! =) Efter att jag smakat brödet ska jag cykla jag till alstigen en sväng. Kul! Hoppas ni mår bra! /grannfejden genom majan

gillar dig kompis!

Monday I´m in love

Ikväll har jag haft fint besök.
Vi gjorde scones, mums!
Idag har jag haft vilodag. Skönt för en kropp full med träningsvärk!
Har även varit flitig och haft 5 hela lektioner. Phu! Somnade nästan haha..
Idag har varit en riktigt bra dag!
Imorgon har jag redan planerat att jag ska köpa molusker! Sött och gött! :)
Godnatt!! Kram M

Turkos

Hej! =)
Köpte en ny tavla för någon månad sen. Nu har den äntligen kommit upp på väggen. Nästan lika ursnygg som josefins mumin-tapet! Fin va?

Kram Maja


Kök

Nu är det konstaterat att jag antagligen inte är den vassaste kniven i lådan.
Det kom jag på efter att jag på sätt och vis låst mig själv ut, eller jag bad i princip Bob att göra det.
Jag skulle ut och träna men Bob skulle vara kvar i lägenheten och då kom jag på den briljanta idén att han skulle låsa dörren och stoppa in nyckeln genom brevinkastet när han skulle gå.
Hur tusan kunde jag vara så osmart?
När jag till mina fasa kom tillbaka och insåg vad jag hade gjort så var det bara att försöka fiska upp nycklarna med mina stavar men utan några bättre resultat  så gav jag upp och började istället gå runt i Aspen och leta efter någon som jag kände, då träffade jag på Maja så jag fick följa med henne hem. 
Men själva anledningen till min snilleblixt om nycklarna var för att mina föräldrar skulle komma till Torsby och jag trodde de skulle vara i min lägenhet( de har en egen nyckel) när jag kom tillbaka men jag var snabbare än dem. Men tillslut kom de hit med nyckel och under deras visit så tapetserade min braiga mamma om i mitt kök :)/ Josse

 

 

Tjuvstart

Godkväll våra miljoner läsare! =)
Här kommer mitt troligen viktigaste blogginlägg i hela mitt liv. Den kommer avgöra vår bloggs framtid för alltid. Därför kommer här en fin bild så det blir en bra start.
Ska man va sig själv, så kan man lika väl vara det ordentligt!
Idag har jag varit tråkig. Helt ärligt talat jättetråkigt. Men träning gör en trött, och trötthet gör att soffan känns lite extra skön ibland. Just nu är pressen hög att blogginlägget ska bli suveränt, just därför blir det katastrof. Min syster står bredvid mig och rensar lingon. Eftersom hon har plockat ca 1000 liter lingon idag så kommer vår kost troligen att läggas om helt de närmaste måndaderna. Hon äter just nu lingon med mjölk och kanel och sitter och säger "MMMMMMM jääättegott!" Dum som jag är gick jag på det och tog en tugga.. INTE att rekommendera! Men jag fick ett nytt motto efter att ha smakat:
"SÖTT OCH GÖTT"
Det kan nog komma att användas mycket i framtiden.
Såg på friidrotts-VM idag! Askul att se på, men en tjuvstart gjorde det lite trist. Eller kanske spännande!? Beror på =) Ha de sött och gött! KRAM Maja

Pappor

Godmorgon!
Nu ska jag snart sticka ut och träna med pappsen. Mina päron är på besök här i torsby så igår hade vi tacos-mys nästan hela familjen. Det är bra att ha dom här! Och det är ju alltid kul med träningssällskap. :)

På tal om pappor har jag gått och blivit bästa vän med moas pappa: OLLE!! Moa tycker att min och olles vänskap är jättebra, och hon visar sig gärna med sin pappa på stora offentliga tillställningar, som t.ex. Torsby Ski Festival igår. Jag och Olle har samma humor, och vi tycker båda två om att valla. Om jag skulle rangordna mina bästa kompisar så skulle Olle komma högst upp på listan! =) Här är en bild på världens bästa Olle:

Det kan även tilläggas att både jag och Olle ÄLSKAR att reta Moa.. //Maja


Lördag

Hallå där köp blåbär

Idag har Trassel varit och hälsat på här i Torsby och kollat läget. Han testade att rulla runt i soffan, sova under sängen, nysa på golvet och sitta under köksbordet. Han tyckte det var bra.

Det är lite ensamt här i lägenheten då mina springskor tyvärr fått flytta ut på balkongen eftersom de spred en mycket speciell doft i hela lägenheten. Springskorna har ett långt liv bakom sig som börjar lida mot sitt slut. Tyvär blev deras ersättare kvarglömda på bryggan förra helgen när jag var och tävlade i Katrineholm så de gamla får hänga med ett tag till. Det länns ungefär som att Josefin flyttat ut, sorgligt men sant..

Förutom att Trassel har varit här har vi kollat på skidtävling och det var spännande. Ikväll har jag har hört ett rykte om att Aspen Elit ska ned och handla på Toria och det tyckte jag lät gott!


Bild på mig och Trassel från i sommarlovet!

Glömde skriva att mamma har sytt gardiner också.

//Mos


Alla älskar choklad

Hejhopp alla glada!
Nu har vi bakat chokladmuffins och chokladbollar. Det blev MUMS! Vi gjorde den här kvällen till en bra kväll, precis som vi sa! Nu kollar vi på fångarna på fortet och ska snart hitta på en torsdags-dans. Imorgon börjar mini kick-offen med skid. =) ska bli kuligt! Hoppas allt är bra i övriga sverige! //grannfejden

Toppform

Hej alla trogna och kära grannfejden fans!

Efter en liten förkylning som skrämmt vettet ur påde Maja och Josefin ska jag imorgon köra mitt första pass för att komma i toppform. Detta är vad jag planerat de kommande 5 veckorna:

I form för längdåkning på bara 5 veckor

 

Innan du sätter på dig skidorna och ger dig ut i spåren ska formen vara på plats. Här får du ett 5 veckors träningsprogram som trimmar kroppen från topp till tå så att du får maximalt utbyte av turerna i det fria.

Börja lugnt och undvik skador
När du har avslutat träningsprogrammet och är redo för dina turer är det viktigt att du börjar lugnt. Även om formen är på plats och du är redo att skruva upp tempot, behöver kroppen fortfarande vänja sig vid rörelsemönstret. Hur mycket som är för mycket, kan bara du själv avgöra.

Det bästa rådet vi kan ge dig är att lyssna till din kropp och känna efter hur mycket du kan pressa den. Börja gärna med att ta 2-3 korta testturer och uppmärksamma hur kroppen reagerar efteråt. Utifrån det kan du långsamt trappa upp både tempo och distans.

Genom att börja lugnt undviker du skador och får garanterat en positivare upplevelse av säsongsstarten.

Det är tärningsupplägget tyckte jag lät perfekt, i form på 5 veckor! Jag startar redan imorgon att trimma igång!

//MOS


Häng i aspen

Hejhejhej!
Här sitter vi och hänger i kunskapssoffan i josefins lägenhet. Hör och häpna vi räknar matte! Det gäller att hänga med från början tänkte vi haha ;) Dagen har varit kanon! Igår var också kanon för då spelade jag fotboll!!! Det var något år sedan men det var så skoj att jag mest sprang runt och flabba hela tiden. Sjukt kul. Idag har jag och josse försökt biffa till oss lite på gymmet. Vi ser redan resultat på våra armar. :) dom växer så det knakar! Här kommer bilder från det! Take care! /M

Här ser ni en farlig typ!

Jag tar i. Vi använder givetvis hantlarna flitigt i gymmet!

Josefin tar i. Hon skriker självklart mest i gymmet. Därför blir man lite rädd för henne ibland, men hon är snällare än vad hon ser ut. Dessutom är hon STARK som en oxe. (se bild)


GOD EFTERMIDDAG

ÅÅÅÅÅÅÅ Moa har bloggat!! Tack mos, you made my day! Det spelar ingen roll vad du skriver, jag älskar det ändå haha. Nu ska jag checka min nya ipod som jag just hämtade. Vi får la se vad jag beställt haha, kan ju inte direkt något om såna saker tyvärr.. Men det ser bra ut på förpackningen! =)

Ikväll ska vi baka och kanske spela fotboll! Oooo det ser ut att bli en bra kvällis! Idag när jag var ute och sprang så joggade jag förbi några småungar mitt i skogen.
Då skrek dom efter mig: "VI FISKAAAR!
Jag sprang lite närmare och såg att dom satt vid en liten lerpöl typ. "Åh va kul! Får ni nåt napp då?"
Dom: "Ja maaaaassor" (helt seriösa)
jag- "Jaha finns det mycket fisk alltså?"
Dom- "Ja, jäääättemycket!" (fortfarande helt seriösa)

Ja se där! Det kanske är i skogen man ska fånga sina firrar till middagen! Får la testa det nästa gång. :) Nu ska jag till elinpelin! live, love, laugh! /maja


Long time no see

Hej!

Det är jag som är Moa och alltså den tredje grannfejdaren och jag är absolut ingen etta, jag går i tvåan. Det här blir mitt comeback inlägg efter att ha haft ett litet sommaruppehåll men nu är jag redo att hjälpa till att ta grannfejden till bloggtoppen.

Mer om detta senare.
Over and out.


Första dagen i skolan

Hej!
Sitter och deppar lite till mitt kvällsfika. Man kan ju inte alltid va på humör. Saknar min syster. Skulle behöva en liten fin löptur, såna där som jag älskar! Om min dumma mobil hade fungerat hade jag kunnat lägga ut lite fina bilder från första dagen i skolan, men det får vänta. Hoppas ni har det bra! Godnattis! /maja

Min egna MOA

HEEJ!
Nu har jag äntligen träffat moseligoseli. Det första jag gjorde var att kolla i hennes kylskåp och fråga om soffan var en bäddsoffa och om jag fick sova där inatt. Sen "snodde" jag henne superfina linne, men hon sa att det var okej. :) sen sa jag att jag är supermegaglad att se henne igen. Moa är bäst, ingen protest!!

Nu ska jag sova. Man måste ju få sin 12 timmars skönhetssömn om man ska kunna gå till skolan imorgon menar jag. Vill ju helst va supernsygg första dagen liksom. Slänger väl på mig en långklänning eller nåt för att imponera på mina vänner hehe. Nej just det, jag tar nog moas snygga linne =) nu svamlar jag för mycket så nu ska jag nog försöka sova! Hoppas ni mår bra! :) GODNATT /majs

Ain´t no more room

"Don´t give up, just be you.
Cause life is too short to be anybody else."
/M





Who says

Hej!! Mötte precis Elin på ICA toria. Fick världens roligaste blick så jag började gapflabba det högsta jag kunde. Det var nog en blanding mellan skräck och flyktinstinkter tror jag haha. Men efter lite kramar vågade hon prata med mig som tur var! Handlade allt möjligt. Bästa köpet var ju helt klart gräddsåsen och hollandaisesåsen som köptes för tillsammans 10 kronor. Allt som är på REA ser jag som gratis. Nu ska jag frossa.. /maja

Har försökt få igång min webcam men det går sådär. Verkar ju inte fungera direkt. För er som känner min dator inga-berit (före detta herbert men jag döpte om det) så vet ni att det inte är den bästa datorn på jorden.. Men hon gör så gott hon kan. =) det är jag säker på!


Kvällsjogg i regnet

Kvällsjogg i regnet. Visst lät det romatiskt hehe!? Ja nu sprang jag i för sig själv men det var roligt ändå. :)) efter några dagars förkylning så var det mer än ashärligt att snöra på sig joggingskorna! Kom tillbaka för en knapp halvtimme sen. Nu sitter jag och längtar efter imorgon och ser på step up 2. Men först kan jag väl berätta lite om min kanondag..

Skulle cykla ner till stan för att köpa en viktig sak. DÅ menar jag en så viktig sak att jag faktiskt fick cykla trots ösregnet som aldrig tycktes sluta. Så jag tog min cykel, cyklade ner till stan och hittade det jag skulle ha. När jag väl skulle börja cykla upp igen så började det FORSA ner vatten. Och då menar jag forsa. Jag cykla typ i floder istället för på vägar haha. Så jag blev LITE blöt. Dessutom hade jag tagit en typ 30 år (tror faktiskt inte jag överdriver) gammal regnjacka från garderoben som bara blev blötare och blötare. När jag kom hem tog jag av mina kläder och fram min kära mobil. Problemet var bara att det droppade från den...

Jag försökte återuppliva den med hårfön och handduk men det lyckades inte. Precis när jag var på mitt sämsta humör knäckte jag halva nageln när jag skulle öppna ett tuggummipaket så det gjorde skitont. Sen råkade jag tappa ägg över hela köksgolvet när jag skulle laga mat. MEN MEN, SHIT HAPPENS EVERY DAY!!

Dagens kommentar:
Jag- "Tror min mobil nyss drunknade.."
Emma- "
Men maja det kan det väl inte? den har ju ett sim-kort ;)"

Haha skön tjej. Godnattis! Kram M

En sofistikerad vän

Godmorgon!
Jag har en supervän som är lite speciell. Hon är inte som alla andra, men det gör inget för vi försöker respektera henne ändå. Hon är ganska cool enligt henne själv, och hon dricker helst oboy om kvällarna. Igår fick jag meddelandet att hon blivit en sofistikerad person som nu för tiden bara beter sig sofistikerat. När jag frågade vad ordet betydde sa hon att hon inte hade nån aning, men att det lät bra. *SUCK* jaja, här kommer iaf några gamla bilder på mig och min oerhört sofistikerade vän. /Majan




Välkommen in

Hej igen! För dig som är ny på grannfejdens blogg kan jag bara meddela att du är MYCKET välkommen! Vi behöver allt stöd vi kan få för att nå bloggtoppen. Vi ligger på ca 10 eller 15 unika besökare om dagen vilket är oerhört stort för oss. Förra gången vi försökte vinna "Årets blogg" och framför allt "Årets bloggare" så gick det sådär.. NU gör vi ett nytt försök! Efter vad jag har räknat så krävs det bara sisådär 139 990 besökare till för att bli sveriges största blogg typ. Hm lite osäker på om siffrorna stämmer där men shit the same.

Hur som helst så VÄLKOMMEN till grannfejden. Vi är alltså 3 personer som bor i värmlands stolthet Torsby! Vi här på bloggen utlovar fulsnygga bilder på oss varje vecka. Moa (Torsbys mest eftertraktade person) är expert på att ta såna bilder så det här kommer bli bra =) Ha de bra! /majsan


Yoü and I

ÄR PÅ VÄRLDENS BÄSTA HUMÖR!!! Om jag hade en webbkamera på den här datorn så skulle jag visa världens fetaste smile ;D men jag får nöja mig med en bild som liknar mig hmpf! ååååå någon som sett filmen step up förresten?? Hittat en ny favortifilm haha. typiskt mig. Och blivit kär i skådespelaren igen hehe.. Man får ju inte va enkelspårig liksom ;) Idag har jag dessutom ätit glass med hemmagjord chokladsås. Eller ja, jag åt väl mest chokladsås eftersom den är klart godast. Imorgon åker jag till torsby. Ä N T L I G E N !! =) life is goooood. KRAM M

Roadtrip



Jag och mina två favorit tanter Mormor Ulla och Gun.
 Vi var på roadtrip en dag.  Först åkte vi till Färnsjön där det "finns" röda näckrosor. Men vi såg absolut inga förutom de, de hade på bild men men. Så våran tur fortsatte vidare och nästa stopp var Lidköping. På hemvägen stannade vi för en titt på den fina utsikten och man kunde även se Läckö slott genom kikaren...Vilket kanske inte var en superhäftig upplevelse.

KÄR OCH GALEN

SHIT va kär jag är!! I en skådespelare suck... Freddy Åsblom heter han och är självklart skådespelare i livet enligt rosa. Jag dreglar över bara namnet hehe.. Född 1990. 3 år åldersskillnad! Funkar definitivt =)

se vilken dröm. läste precis att han är singel också. PERFEKT!!! nu ska jag bara hitta hans nummer nånstans..

Livet enligt Maja

Hej!!
Jag har fördrivit den senaste tiden med att baka, lyssna på musik, testat kläder och förstås sett på "Livet enligt Rosa". En serie för 10åringar men jag får väl tillhöra den kategorin då haha. Det är en asgrym serie som gick för kanske drygt 5 år sedan på tv. Annars mår jag fint i knoppen, men kroppen mår lite sämre. Antingen är det så att mitt immunförsvar har strejkat de senaste månaderna eller så är det nåt annat. Ska göra pälsallergi-test för att se om jag är allergisk mot mitt marsvin, men i får se.. Är alltså förkyld just nu.

Men jag hittar på andra saker så livet är inte pest och pina bara för det! :) Och jag tycker INTE synd om mig själv som jag gjorde för en knapp månad sen när jag varit förkyld i drygt 3 veckor. Då höll jag på att dö av deppandet! Det är liksom inte synd om mig alls överhuvudtaget. Jag ska ju snart börja i skolan hihi och träffa mina bästbästa kompisar igen. Jag gillar det. Och jag gillar mig själv. Som avslutning på det här inlägget kommer ett ordspråk som just ploppade upp upp ur min brillanta hjärna.

"Life is too short to dance with ugly people"
KRAM M

en gammal bild i brist på nya.


En stor liten energi-kick

Godkväll! =)
Sommarskidskolan som slutade igår var bäst! Jag hade hur roligt som helst, och jag var ju ändå bara ledare haha. Det är så skoj att se ungdomar som kämpar precis som man gjorde själv i den åldern. Dom krigar, dom skrattar och dom säger så roliga kommentarer att jag viker mig dubbel av gapflabb ibland. JAg ÄLSKAR att peppa, att säga några uppmuntrande ord så man ser deras ansikten lysa upp, eller bara se dom åka rullskidor för första gången och att dom tycker det är superskoj! Jag stört-gillar att se hur dom liksom suger tag i all information dom får och till exempel säger "Ni har väl sommarskidskola nästa år också?" eller "Tipspromenaden igår var ju aaaaaaskul och skogsbrännbollen efte lunchen var ju as-skoj. Vi lekar väl lekar ikväll också? Snälla!?" (och så fortsätter det med positiva och glada ord...)

Det är så GRYMT roligt att se och själv få inspirera och försöka ge något litet tips om man kan. Jag har insett hur mycket jag gillar att vara ledare, särskilt när det är så glada barn man är med. De här 3 dagarna har helt enkelt varit en ENERGI-KICK som hette duga! Massa fantastiska ungdomar har jag lärt känna, och jag hoppas jag ser dom snart igen. :) JAg längtar redan tills nästa år hihi. Ni får tycka jag är fånig men jag bryr mig inte för det är sant. NU ska jag snart sova. Hoppas ni mår bra allihopa! :) Vi hörs! Kram M


Orka vara normal

yEAH. oOPS CAPS LOOK. Eller hej kanske =) Hittade just en gammal bra låt från 1800-talet trodde jag höhö. Men sen såg jag att den kanske inte va så gammal.. Den är grym! Sen finns det en till låt jag ALDRIG tröttnar på. Den är förknippad med valbergsvägen 23b, alltså josses coh moas GAMLA lya. Spelar liksom ingen roll hur många gånger radio spelar sönder den. Jag älskar den. Vad vore livet utan musik!? :) /Maja


Fullt ös medvetslös

Hej!
Nu har hannas sommarskidskola dragit igång och det är full rulle. Mycket att göra men hur roligt som helst. :) Sprungit, kört rolig styrka, åkt rullskidor, trillat på rullskidor, ätit, gått tipspromenad och mycket mer har vi hunnit med. Annars är jag ganska mör i hela kroppen, men jag försöker hänga med "småttingarna" så gott det går haha. Själv springer man där längst bak med mjölksyra sprutandes i benen medan de trippar lätt där framme med oberörda miner. GÖTT!!! Sovgott och lev livet! :) //KRAM M


En dag med väggen

Hejhopp allihopa! Nu har jag tränat. Det gick bra och var skojigt =) I förmiddags väggade jag typ när jag och emilie åkte rullskidor. Händer ju inte varje dag, men som tröst så var hon i princip lika trött som jag. De enda orden vi växlade den sista timman var typ..
"Jag är hungrig"
"Jag är sugen på blåbärsmuffins"
"Undra vad det blir för lunch idag"
"När jag kommer hem ska jag äta russin och jordnötter"
"Det här går ju fint"

De sista orden sades nog lite före allt det andra, men jag är inte säker. Jag minns bara att emilie sa det och att jag grimarserade till svar eftersom jag inte hörde nåt för jag hade fullt sjå att ta mig framåt.
Här kommer lite dundernsygga bilder på en svettig maja. Håll till godo gott folk!!

Lite tankar

Idag var en bra dag.
Den avslutades med muffins-ätande och kvällis-mellis.
Men nu ska jag sova för imorgon ska jag och emilie åka rullskidor runt sjön.
Intervallerna idag gick grymt! :) det är roligt när man har flow. 
Om knappt en vecka åker jag upp till kära torsby. Jag längtar så <3 
godnattis!! /Maja

LIVET ÄGER

Eftersom jag redan berättat att jag är kär i beyonces album kommer här en till låt därifrån. ´Fin finare finast. Lyssna! Kram M

Och för er som är trötta på ny musik kommer här en gammal dänga! Den ÄGER!

Sant

"Life is full of fake people.
But before you decide to judge them,
make sure you're not one of them."

//Maja


Det går bra nu kompis det går bra nu...

..pengar rullar in som det ska nu, kompis det går bra nu! Hehe det där med pengar kanske inte stämmer just nu, men det andra iaf!!!

Asså är på världens positivaste humör. Och jag älskar det. Frågan är varför?? Ingen aning, men roligt är det =) Har kommit på att ju gladare man är desto roligare blir det, ju roligare det blir desto gladare blir man, ju gladare man blir desto roligare har man o.s.v! SMART VA?? Kanske inte alltid så lätt som det låter, men just nu funkar det. :) Thanks for that.

Har letat upp några bilder från brukslägret och u-10mila. Vet att t.ex. mormor säkert vill se några så här kommer det dom jag hittade! Hoppas det inte gjorde nåt att jag "lånade" dom från er som tog dom hihi.

linnea, jag och madde uppe på storskarven efter stavgångsintervaller.

Moss-boll i en myr!

LÅngtur på fjället!! :D ASKUL JU, fast vi var helt vilse ett tag och trodde att vi skulle få sova bland vilddjuren haha.

UOK DREAMTEAM som tog hem dem efterlängtade 10e platsen på u-10mila!! ;D wihoo NÖJDA som bare den! Nästan aldrig har det varit så roligt att springa! Den känslan tar jag med mig.. KRAM majskolven

Braig måndag

Hej! =) Idag har jag...
-varit i jönköping och köpt fåtölj och jeans
-bakat scones
-sett på film med fanny där jag förövrigt insåg vilken fegis jag är hehe
-ätit godis
-lyssnat på musik
-övningskört utan incidenter till skillnad från förra gången

Så ser en bra dag ut! =) Ikväll blir det pizzakväll med grannarna haha. Typ. Hoppas vi ska spela massa roliga spel och leka massa roliga lekar! För knappt 2 veckor sen var jag hos julia en sväng. Vi badade, simma fjärilsim och hade jättekul. Här kommer lite bilder från den fina dagen. :)  /Maja


Skinny love

Den här låten försöker jag lära mig på piano. Har lärt mig 24 sekunder av låten och jag erkänner att jag har en bit kvar. Men det är kul. :) bra låt förresten!

Annars har jag varit ute och cykat i ösregn. Jag gillar regn ibland, så länge man inte blir för kall.. Man känner sig liksom oövervinnlig haha. En annan bra låt som spelas mycket hos mig just nu är den här. Hela albumet är ju helt GRYYYMT!! helt kär är jag

take care! KRAM MAJSAN

Orienteringstävling på hög nivå

Hej!
Idag ställde jag klockan på halv 6 och skuttade glatt upp för jag visste att jag skulle springa årets första orienteringstävling, ungdomens 10mila =) Sov i ett fint förtält så jag fick allt några timmars sömn innan det var min tur att springa. Stafett var det, och jag sprang sista sträckan, KUL! Brukar gilla första sträckan för det är så fruktansvärt nervöst innan start men askul i skogen, men sista var ju också jätterolig upptäckte jag :D

Sista och femte sträckan var 6,1 km tror jag. Trodde innan start att det fanns risk för väggen-känsla, men det gick fint. :) Lyckades plocka ganska många placeringar så vi kom 10a hihi! ÅÅÅÅÅÅÅ det var så roligt att springa så jag funderar på att byta karriär hehe. Skämt å sido så var det ju lite enklare än förra årets o-ringen då jag bommade en hel del varje etapp haha. OCh eftersom jag missade årets o-ringen så fick detta bli mitt mini-o-ringen!

Det roligaste med orientering är att det liksom är att tänka och springa på samma gång. I like it! De närmaste dagarna ska jag träffa Matilda som jag saknat i en månad nu. Ska även lära mig piano låtar som jag checkat in.. :) Ha en grym dag för det har jag! KRAM maja

LYCKA

Hej!!!!! Ni som trodde att den här fina bloggen var nedlagd eller död trodde fel! Jag gör ett återupplivningsförsök just nu :) har precis kommit hem från ett ASKUL läger i bruks! åååå det var fruktansvärt roligt och jag blev sambo med josefina för en vecka. Jag trivs att bo med henne :)) Vi såg på Eva & Adam typ varje ledig minut vi hade hihi. Massa träning blev det och tro mig, det kändes! Efter drygt 3 veckor med sjukdomar hit och dit så var jag kanske inte i tipptopp form haha. Men efter X antal tröga pass i början på veckan så gick det faktiskt lite smått bra mot slutet :) skööönt att det börjar bli som vanligt igen! Det är så roligt och peppande att träna med andra! allt blir liksom 1000 gånger roligare!

Annars spelade jag mycket yatzy under veckan :D jag brukar inte vara sådär superbra men jag tycker det är väldigt roligt! och så även denna gång :) Annars har jag fått en massa nya kompisar. Shit va många underbara personer det finns i sverige. Jag blir glad av glada människor :) Nu ska jag snart sova! ha de bäst bäst bäst! KRAM maja

RSS 2.0