Snart kommer tomten alla barn!!

Hej!
Idag har varit en bra dag. Jag och Matilda har skapat julstämning på hög nivå genom att baka julgodis, ätit pepparkakor och lyssna på julmusik. Man får börja i tid om man ska hinna med allt tycker vi! =) sen tog vi fina höstbilder!

Sen har jag även hunnit vara på måndagsträningen. Det var bland det svettigaste jag gjort på länge. Sen klev jag in i duschen hemma utan att tvätta håret. Satte mig vid bordet och skulle äta & insåg att jag var ju skitsvettig om håret. FRÄSCHT! Så jag fick allt kliva in i duschen igen hehe.. lite kul sådär! Detta skedde enbart för att jag tycker det är så tråkigt att duscha. Det tar bara tid ju.. Det enda som är kul är när håret är nyduschat och man är fräsch, eller när man står i duschen på skid och sjunger för fulla halsar med julia ;D

skid-häng för några veckor sedan! /kram maja

Bring it on!

Tävlingspremiären i Bruksvallarna närmar sig med stormsteg och team Grannfejden ställer upp med samtliga åkare. Jag tänkte rapportera lite allmän information och status inför säsongsstarten.
Först ut är:

Josesvin Nilsson

Allmän information:
En go och glad tjej i sina bästa år, gillar långa mysiga promenader i höstmörkret med vovvsingarna. 

Styrkor: Friskt humör och en stark åkare i alla disipliner.

Svagheter: Kan ta fel på vilken som är den sista backen och spurta för tidigt (rabakkoberg 2009)

Maja Blåmes

Allmän information: Glädjespridare på 18 höstar som trivs bäst i soffan med fysikboken och en mjuk filt.

Styrkor: Klarar av skatetekniken på ett utmärkt sätt och är en mycket rutinerad och meriterad skidåkare. Fjolårssegrare på Ekebyloppet i Sunne.

Svagheter: Har en viss synnedsättning pågrund av mycket hår i ögonen.
Kan få problem om det är svårvallat då hennes vallalåda består av en glasslåda.

Moa Sikberg

Allmän information:
Orädd tjej som gillar att motionera och äta godsaker.

Styrkor: Siktar högt och hoppas på det bästa.

Svagheter: Bristande orienteringskunskaper kan leda till problem med att hitta runt banan.

Vill du veta mer om Grannfejdsåkarna och deras tankar inför första tävlingen är det bara att slänga in en kommentar.

Over and out// Moa


Årets kommentar

Hahahahahaha.. OMG jag tror jag dör haha. Läste kommentarerna till mitt inlägg om underställ, och plötsligt står det skrivet en kommentar av josse som lyder:

"Jag vill att livet tar sluuuuuut"

Jag började fundera lite smått på om hon kanske gått in i en allvarlig 18-årskris, men läste sen vidare till nästa kommentar; "Herregud jag menade lovet !!! T9 på mobilen kan ställa till det. jag vill att det ska ta slut så jag får se det nya underställd och shorts"

Hahaha. Har precis varit ute och åkt rullisar. Det gick dåååligt. Kroppen var i en annan värld. Men men, livet och lovet går vidare =) gick precis förbi världens snyggaste kille utanför vårt fönster också. Gaaah. /Maja

Viktig information

Hejhopp!
Inlägget är tillägnat till Mos. Jag känner mig dum. Men om man känner sig dum ska man göra något åt det. Här kommer fina bilder på roliga minnen på oss. =) Snart är det läger igen!! Då ska vi åka långpass, köra utförsträning och halvt skratta ihjäl sig och dö av utmattning, göra rebusar i skidspåren, spela in dinosauriefilmer, bli utskämda av att en tränare råkar se allt haha, åka långa bussresor, ta massa kort och sen inte kunna sluta skratta åt dom fula korten. Du minns va?? Jag längtar sönder! /Kramis M






Dag 1 på lovet

Hola!
I förmiddags kollade jag när min brorsa spelade fotboll. Det var kallt men kul! Men nu till dagens bästa händelse. Eftersom jag har tänkt att spendera en stor del av lovet bakom en ratt och bakom en övningskörningsbok, så lockade mamma med mig till Gällstad för att shoppa och övningsköra. Jag var inte på shoppinghumör... TILLS jag kom in i en affär som sålde superduperbilliga craft-underställ!! Att dom dessutom var jättesnygga gjorde ju bara saken bättre! Så jag kom därifrån med 2 överdelar, 2 underdelar och 1 buff. =)

Ikväll har jag föreslagit att vår familj ska spela sällskapsspel. Det ser jag fram emot! Nu sitter jag och Linus och ser på "seniorer på elitnivå" på tv, som handlar om 80 och 90 åringar som tävlar VM i friidrott för veteraner. Helt underbart att se! Sån ska jag bli när jag blir gammal. Nu kom en 100 åring in på arenan och ska kasta diskus. Åååhh. /majsan

sneak a peak. såhär snygga blir vi i vinter jossan! ja jag vet, bilden är värdelös, men det var inte lätt att få plats hela jag framför webb kameran så det gick som det gick haha..


Almvägen 11

Det finns inget bättre än att komma hem till Almvägen 11. Jag älskar det. Nu ska jag ha ett dunderbra höstlov och umgås med mina dunderbra kompisar här i u-hamn! Kram M

Häng hos emma

Hej!
Jag hänger hos emma.
Vi pluggar matte.
Några spelar banka bäver i köket.
Imorgon är det prov.
Och jag och Jossan ska springa 3000meter.
Sen åker jag hem-hem. Längtar!

Igår hängde vi grannfejdar och elin hos moa. Åh va jag gillar er! Kram Maja


SKOR




Min mormor har stickat ett par ascoola converse till mig.
Första gången jag hade på mig dem så lyckades min 11-åriga kusin spilla blåbär på dem, som tur var så försvann det när vi tvätta på dem!
/ Josse

uno, dos, Therese!

Jag började dagen med träning och mackor och avslutade den med träning och mackor. Många mackor och mycket träning!

I skolan har vi haft massa intressanta ämen, fysik, matte, spanksa och kemi! Härligt. Therese har varit till stor nytta när vi pluggat inför morgondagens kemiprov. Vi har testat att uttala alla konsitga grejer vi lärt oss på konstiga sätt, bara för att krångla till det lite extra.

Nu ska jag sova och imorgon väntar träning och mackor(och lite andra saker också)

//Mos


ENGLISH PLEASE

Hej!
Nu är jag i skolan på engelskalektion. Well, let's do an inlägg in english instead. =) As I said, we're having english at the moment. And we're using the computers to do an exercise about Shakespeare. Shakespeare was born in 1564, in a town called "Stratford-in-Avon". That's one thing I've learnt today. The only thing too.

Yesterday I was shopping with Julia and Frida for 8 hours. 8 timmars shopping, fattar ni?? Jag var helt slut, men vi hittade en massa roliga och fina saker så vi var nöjda! Överlevde slutet av dagen genom att köpa några dumle och geisha.

Well, let's get to the point. I have no internet this week. So I can't blogga so oftenly. Just in school like this haha ;) But soon we have vacation and then I will get a new internet I hope. Seeya! /maja

Trassel testar...

Sin nya saccosäck!!

Trassel tycker den är snygg, mjuk och skön. Han tycker också det var på tiden att han fick en ny eftersom han haft sin gamla sedan han var pytteliten.



//Moa

Fredagspoesi

Maja är väldigt smart,
för Moa och Josse är inte allt lika klart.

Moa är väldigt duktig på att valla,
om Josse och Maja fixar skidorna blir man ingen Kalla.

Josse är väldigt bra på historia,
Moa och Maja kommer knappt ihåg vad som hände igår på ICA Toria.

Vi tycker alla om att baka,
när Maja är med blir det oftast en mycket kladdig kaka.

Hos Josse är det alltid kliniskt rent,
hon städar upp allting innan det är för sent.

Moa har alltid bra koll,
att Maja jämnt får leta rätt på hennes mobil spelar mindre roll.

//Moa






Fredagsmyys!

Yoo!
Idag är det fredagsmys som gäller. Visserligen är jag ensam i lägenheten och myser, men ändå! Fredag är ju alltid fredag och jag har tänt nästan alla levande ljus jag äger. Mysigt alltså! Jag och Julia har tränat och lagat mat. Är helt proppmätt för det var asgott!

På söndag är det dags för shopping tror jag :D äntligen!! Och sen ska jag väl försöka ta tag i den där förbaskade körkortsteorin. Eller ännu värre, körlektionerna.. I början var det kul. Nu är det inte det längre hehe. Kanske för att jag insett att jag inte är något underbarn som sagt. Men men, jag kämpar allt på!
ett av mina fina ljus hihi. en fin present jag fick förra året. På tal om det så fyller jag snart år! Får väl se om jag får den där röda ferrarin jag önskar mig av mina päron. Min magkänsla säger att det definitivt blir så höhö! =) KRAM M


PMS

Hej!
Idag har jag varit på halkkörning. Jag är inte på så bra humör just nu. Kanske beror på att mina drömmar som slirande rallyförare gick i kras suck.. Men här kommer lite tankar från dagen. =)

Min körlärare var sur, han hade en dålig dag alltså. Det märktes hehe..
Jag gasade på när ingen såg eftersom det var tråkigt att åka långsamt hela tiden.
Jag halkade mest av alla. Snurrade hit och dit, runt i cirklar varv efter varv. Men det var ganska kul. Okej, jag fick lite utbrott i bilen då och då, men det var kul ibland.

Min kropp är sliten. Imorgon är det brutallopp. 11 km upp och ner. Hej och hå, vi får se hur det blir med saken, men jag krigar på oavsett! =) Hoppas ni fina läsare mår bra! Och förlåt pappa för att jag fick utbrott i telefonen igår! Det var inte meningen.. Kram majsen

här är en bild på burres grav. sitter en liten tofs av hans päls mitt på som ni ser. fint!<3


Mattedag

Hej Hej Hej

Idag har jag räknat matte non stop hela dagen! Det har varit en låång dag och mitt huvud är överfyllt med massa kunskap.

Dagens väder beskriver jag som, blött, kallt, regnigt och blåsigt.

Det som förgyllde kvällen var Majas chokladmuffins/chokladsås. Tack Maja du är kanon! För att ge ännu lite mer glädje till den här dagen bjuder jag här på några bilder där jag visar mig från min mest fotogena sida.




"Linnea, har jag någonting i mungipan?"


Jag är lika smart som jag ser ut.



//Moa

Från svarta converse till fina vänner

God måndag!
Men vi börjar med söndag. Igår kväll fick jag och Stina ett mystiskt meddelande på fejjan. Det var från Albin och Pierre som utmanade oss i på rymmen. Sagt och gjort så drog vi till skolan, där vi sprang, krälade och gömde oss som tokar i någon timma. Det var det ROLIGASTE jag gjort den här ´terminen tror jag helt ärligt haha.. Det var mörkt, läskigt och skitroligt och geggigt! Mina vita converse var svarta efteråt, OOPS. Men efter 2 tvättar idag så ser det lite bättre ut =)


Idag är det måndag vilket innebär skola. Idag i skolan har vi varit med om många spännande saker. Mattelektion och fysiklektion med brånander klassades inte till den kategorin för tillfället, men däremot engelskan!   Idag höll vi tal hela lektionen, och det var askul! Alla var superbra och man fick sig ett och annat skratt haha.. (nämner inga namn) jimmy*host*jimmy


Jag höll tal till Stina, Stina höll tal till mig. Och jag fick nästan en liten tår i ögat när hon pratat klart! Tänk att jag har så fina vänner =) jag är så glad att jag har er! Kram M

farliga typer. love to you.


Torsby igen!

Efter en fin helg hemhemma med hård träning slog jag mig samman med min x-sambo Josefin på tåget. Tillsammans med Josse och ett solsidan avsnitt gick resan hem till Torsby snabbt!
Senare blev det även en cykeltur till Toria för lite shopping. Dagens köp går till Josefin som köpte mördad kyckling, lite senare upptäckte vi att det var "mörad" kyckling. Förutom mörad (eller mördad) kyckling blev det många andra fina köp.
När vi kom hem så gjorde vi fruktsallad och glass som var superdupersupergott!
Så här ser vi ut, om det är någon som undrar!



//Mos


Moa



//Jos
Moa och hennes sanbbhet hjälpte mig i vallaboden i torsdags.

Oh' vilken härlig da'

Hej!
Idag var en sån där dag som man inte riktigt visste vad man skulle göra med. En sån där dag som man inte har nåt planerat alls knappt. Gick i skolan på förmiddagen, lunch-dejtade med stina och var en sväng hos emma. Lugn och skön dag med andra ord! =)

Det var superfint väder ute! Hääääääärligt! Skrivit klart min labbrapport också YEAH! Så nu är jag SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD!!! :D wihooo! Hoppas ni där ute i världen mår BRA! =) Här kommer en glad bild på en maja som ser på idool! KRAAM


Bowling

Igår var det dags för bowlingstävling här i Torsby. I startfältet fanns jag (Moa), Josse, Maja, Jimmy, Jesper och Johannes. Det var som sagt ett riktigt starkt startfält.

För mig började det lite svajigt när jag kom på att jag glömt mitt privata bowlingklot och mina privata bowlingskor hemma. Men, jag lät mig inte besegras för det utan lyckades storspela hela matchen igenom med 2 strike(!!!) och massa spärrar. Detta är en enormt bra för att vara mig.

Mina fina prestationer på bowlingbanan resulterade i en finfin tredjeplats, efter proffsspelarna Johannes och Jesper.

Bakom mig var det en hård strid mellan Maja, Josse och Jimmy.
Josse satte ribban när hon på första kastet gjorde en strike. Hon fick sedan lite teknikproblem som var svåråtergärdade.
Maja spelade på en relativt jämn nivå matchen igenom men föll tyvärr ner i en liten svacka under en kortare period som ledde till att hon tappade värdefulla poäng i den hårda konkuransen.
Jimmy gick in i väggen när han redan innan sitt första kast insåg att han glömt sin putsduk. Efter att ha kastat i rännan ett antal gånger gav jag honom lite användbara tekniktips och Jimmy kunde efter det ta ett rejält steg framåt i sin bowlinkarriär. Med putsduken med nästa gång vet vi inte hur lång han kan gå.

Det var sammanfattningsvis en väldigt lyckad match där alla fick göra minst en strike och visa på goda bowlingkunskaper.

//Mos


"Kunskap, glädje och så lite skidåkning"

Hej!
Hittade en grym sak jag läste. LÄS! http://www.sweski.com/kunskap-glaumldje-och-saa-lite-skidaakning.4964993.html

Nu ska vi äta lax och sen drar vi på bowling. Trevligt trevligt =)
MVH de stora Grannfejdarna

Kvällsträning och boktips

Hej! Ikväll har vi haft kvällsträning och köttat intervaller uppför valberget. Jag ÄLSKAR kvällsträningar. De är jobbiga, roliga och mysiga =) Nu ska jag sova och få lite ny energi för imorgon ska vi in i tunneln igen. Kul när det är massa folk från meråker som man kan prata med också! :) kul med norskar också hehe... Här snackar vi se men inte röra! Men NU ska jag alltså sova! Läser boken "Hemma hos Martina". Den är ROLIG haha, min humor! Utdrag från boken:

"Man ligger där i sängen och är precis på väg att somna. Pling! Då kommer alla de där frågorna. De stora livsgåtorna som kan hålla en vaken hela natten.

Ekorrn satt i granen. Skulle skala kottar. Hoppas han från tallegren. Ursäkta, men satt han inte i en gran? När böt han barrträd? Han satt ju där och var beredd att skala sina små kottar och då hörde han barnen och blev skrämd. Blev han så rädd att han uppfattade granens täta mörka gömmor som den lite mer avslöjande tallens? Och då i panik även bryter fot och svans?"

Hahah sov gott fina läsare! Kram M


Smärtan som gör att man ställer upp om och om och om igen!

Hej!
Moa har beodrat mig att skriva om billingehusloppet som jag sprang i lördags. Hon är extremt nyfiken och skulle väldigt gärna vilja veta i detalj, så här kommer en liten resumé från loppet, för er som vill läsa..

PANG! Starten går och maja står längst fram i elitledet med kenyanerna. Vänta lite, vi tar om det från början! Det började redan på fredag kväll. Jag och Hanna hade lite små dispyter hela kvällen om diverse skitsaker. Båda var väl lite smått nervösa och minsta lilla småsak gjorde den andra irriterad. Vi försökte oss även på lite psykning som innebar att jag påminde hanna om hennes midsommarrus (vår egna tävling som vi anordnade i somras) och hanna påminde mig om att den tävlingen inte gick sådär strålande för mig heller haha.. precis som det ska vara! Men vi skrattade åt det om ni undrar :)

Jag vaknade på lördag morgon och vred mig om i sängen. Den extrema träningsvärken som jag lidit av hela veckan verkade ÄNTLIGEN vara borta! (det skulle visa sig lite senare under dagen att jag hade fel hehe..) Vi åkte iväg till Skövde och upp på Billingen, som är ett berg. Vi hämtade nummerlapparna och började värma upp. Mina ben kändes... som vanligt ganska sega men jag knatade på i min egna fart. Det var ju ändå bara uppvärmning liksom!!

5 min kvar till start. En halv minut till start. Hanna lurar i mig att jag ska stå i elitledet i sista stund. Phu, dumt val. PANG! Starten går och det går snabbt. Lite för snabbt. Det känns bra. I 3,5 km ungefär hehe.. "Tur att jag bara har 7 km kvar" tänkte jag lite käckt ute på banan. Typ. Håll i axeln fick jag, och för dom som någon gång haft det så förstår ni vad jag menar! Det är AStöntigt men ASjobbigt. Så efter några långsamma kilometer där i mitten började hållet försvinna. Jag kunde springa på lite mer men så DÄÄÄÄM så kom benvärken. HUA va ont jag fick i baksidorna, ljumskarna och ja, hela benen. Träningsvärken var visst inte riktigt borta. Ovan och lite halvt otränad kallas det. Men i mål kom jag! Sprutade om en gubbe i mjukisoverall. Gött!

Det var allt för mig! För er som orkade läsa min uppsats: BRA GJORT!! För er som inte orkade så gör det inget. Jag lovar att lägga ut lite mer bilder nästa gång istället haha =) KRAM maja

Ungefär såhär tror jag att jag såg ut i slutet! Smickrande!

Övergångsställen

Hej!
Varje gång jag står vid ett övergångsställe kör alla bilar alltid förbi! Då brukar jag le stort och vinka glatt för att dom ska fatta vilket misstag det var att inte låta en sån trevlig tjej gå över gatan. Då brukar dom se fövirrade ut och vinka tillbaka..

Varför är det så? När man väl stannar vi dett övergångsställe så kör alla bilar? Men när man kliver rakt ut i gatan utan att se sig för ja DÅ tvärnitar alla förare. Knäppt! Eller kanske inte..

Har i alla fall klarat mitt historiaprov idag. Yes! /majsan

såhär ser trafikljuset ut vid liseberg! Kuligt va? sånt kan jag gapskratta åt!

Nytt favorit uttryck

Detta är mitt nya favorit uttryck som jag för en minut sedan premiär använde i sms till Maja...

Oh Yes Köttfärs!

Det rimmar fruktansvärt bra och det är också mycket användbart i vardagliga situationer.

Det finns inga dåliga kläder, bara dåliga väder!

Hej!

Idag har jag och Linn(klubbkompis) och min bror kört ett crosspass med paddling, löpning och rullskidor. Det gick fint. Passets jobbigaste var när det på morgonen var frost och vi skulle ut och paddla. Jag började utan paddelhandskar men fick efter 5 minuter paddla in och sätta på mig dem då mina händer var två isklumpar! Här kommer istället en bild på hur det är att padddla när det är som allra roligast:)




Nöjda hehe!

Snart bär det av upp mot Torsby igen för en ny tuff vecka!
//Mos

Animal

Hej! Laddar och taggar inför billingehusloppet. Vad passar bättre än min bästa taggnings-låt? Börjar bli lite smått nervös, precis som det ska vara! 10,5 km ska jag avverka i skogarna runt skövde. Det gick ju så bra sist på karlstadloppet hehe, så det här går fint! /majsan

Mannen som klagade

Mannen hade rest långt för att träffa den vise mannen i den avlägsna byn. Resan hade varit mödosam – han hade uthärdat en 40 mil lång bussresa på en näst intill obefintlig väg för att sedan på egen hand gå genom en snårskog. I vanliga fall skulle han aldrig ha utsatt sig för den här sortens prövningar, men han var fast besluten att träffa den vise mannen, så han kunde få veta vad han skulle göra åt alla sina problem.

Knappt hade han kommit innanför dörren hos den vise mannen, förrän han började med sin klagovisa.

”Mitt liv är så misslyckat. Jag har ett jobb jag vantrivs med, men jag har inte tillräckligt bra utbildning för att söka ett annat. Mina barn har ingen respekt för mig, och jag misstänker att min fru är otrogen. Inte ens min hund tycks gilla mig!”, sa mannen uppgivet.

Den vise mannen lyssnade på mannen, och när han till sist tystnade, frågade den vise mannen:

”Vad tycker du om din längd?”

”Min längd? Den tänker jag inte så mycket på”, sade mannen och rynkade pannan.  ”Den är väl okej, antar jag. Varför frågar du det?”

”För alla som inte föds in i fattigdom och misär, är världen full av möjligheter och val.”, svarade den vise mannen. ”Jag har tänkt mycket länge på detta och jag har till sist förstått att det enda som vi kan klaga över här i livet är vår längd, men det är också allt.”

”Men det är ju en fånig sak att klaga över”, protesterade mannen, som ju hade så mycket annat i sitt liv att klaga över.

”Ja, visst är det fånigt, eftersom vi inte kan göra något åt vår längd”, svarade den vise mannen med ett leende. ”Men det är lika fånigt som att klaga över alla de bekymmer i vårt liv som vi faktiskt kan göra något åt.”

Hej! Hittade en liten klok historia på min dator. Nu ska jag åka hemåt! Hanna ringer! Kärlek till er/maja


Det är chill..

Hej!
Igår var vi på en superbra föreläsning med jim thureson. Vi satt mest och skrattade haha! Han var grym =) Nu chillar jag järnet.. har studiedag imorgon så då ska jag hemhem!

Nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker på tv3play. Har missat ALLA avsnitt haha, till skillnad från förra året då jag följde det slaviskt..  Mysigt!! Snart kommer Johanna och sen nån gång ska jag till stina och äta hennes hemmagjorde chokladglass! wieee :) KRAM M

solen skiner och jag är glad. leende smittar!

5 bullar!

vill poängtera att hade det varit ett kille som käkat FEM bullar så hade de inte varit någon big deal men när en tjej gör det så är det VÄRSTA grejen;)
Desutom tror jag att det var ganska många killar på skolan som åt fem bullar idag men att jag var ensam stark tjej som kämpade för kanelbullarna.


Glad kanelbullens dag!!

Mina ben är döda.
Min hjärna fungerar inte.
Min kemibok läser sig inte själv.
Min rumpa krampar lite smått.
Klockan är mycket.
Men jag mår gött! Det är skönt att ha fullt upp, träna mycket och vara trött =)

Och GLAD KANELBULLENS DAG alla där ute!! :D Jag har bara ätit en kanelbulle idag. Josefin har ätit 5 haha. Den här dagen har rockat fett! /godnatt från majsan

saknar min vän fanny-banny ibland. Det är hon som tagit den här snygga bilden!!


Mer kärlek åt folket!

Godkvällis!
Sitter och ser på svenska holllywoodfruar! Eller ja, jag döpte om det till svenska hollywood-monster.. Skönt att sitta och slappa framför tv.n bara. :) Imorgon är det först träning, sen skola och sen träning igen! Kul dag! =) Varit hos världens bästa mos nu på kvällen. Braaaigt!!
KRAM Maja


Min mobil

Min mobil har mågna liv. Den får vara med om mycket och är väldigt tålig. Trots att den kämpar på bra så har den med tiden fått några små skador. Bland annat så fungerar inte väckarklockan utan den ringer antingen lite tidigare eller senare än man ställt den. Detta kan ibland vara väldigt spännande när jag ska upp på morgonen.
Förutom att den får vara med om en hel del olyckor så tappar jag bort den ca 3 gånger per vecka, minst.
Idag tappade jag bort mobilen och efter några timmar av panik och jag kontaktat polisen som startade en insatsstyrka och stödgrupp för de som behövde prata ut så hittade jag mobilen längst in bakom massa grejor i mitt välorganiserade skåp. Puh, alla kan pusta ut igen.
Oftast är det Maja som drabbas av detta och måste ringa på mobilen och hjälpa mig att hitta den, tack för det Maja!

//Moa

Jag är redo för ösregn

Hej!
Sitter och pluggar i min nya snygga tränings-regnjacka som jag fått av syster min. Tack snälla du! Jag älskar den =) /Kram M

RSS 2.0