Back to reality

Äntligen hemma! Hem till internet, regn och kyla. Igår fick jag och Linnea uppleva en minst sagt skakig flygresa hem från Mallis. Jag var livrädd och Linnea sa att piloten troligen var en prao-elev som aldrig flugit förut för den riktiga piloten var sjuk, det kändes i alla fall som det. Som tur är överlevde vi.
Jag har inga bilder att visa i nuläget men Linneas GoPro är full med snygga bilder och filmer! Våran lilla resa har varit spännande och förutom att träna hårt och mycket har vi badat i havet, sett soluppgången över bergen, skrattat och kollat hur många filmer som helst:) Roligast var när Linnea visade filmen Taken som handlar om 2 tonårstjejer som åker själva utomlands och blir kidnappade, jag kunde inte sova så bra den natten kan man minst sagt säga... Annars har filmutbudet mestadels bestått av Johan falk filmer, inte Majas pappa, utan den andra Johan Falk. Våran favorit i filmerna är Frank!!
Inatt sov jag hos family Stensils och imorse blev jag väckt till pankaksfrukost, mums! Idag har jag också fått min iPhone och hämtat ett bar skor på posten, höstlovet levererar!

See ya //
Mos

Breaking News

Hallå!
Idag har jag..
-dragit ut en tand och övervunnit min tandläkarskräck!
-Jag har lärt mig ett nytt (för mig) användbart uttryck KBK! (kör bara kör) -Och sist men inte minst har jag köpt födelsedgspresent till mig själv =) en bok som jag beställt! Nu längtar jag.

Kram majis


Veckans kloka


Mitt nya motto

 
//Majis

Here comes the sun

Godkväll!
Här kommer det utlovade klippet på vår styrketräning. Det är ingen musik till klippet, eftersom det då tas bort av youtube.. dumt. Men man kan kolla ändå såklart! Och om man vill ha musik så är det bara att sätta på "Don't you worry child" samtidigt som man kollar! =) Smart va!? /Majis 
 

Min fina mallorca-vän

Här kommer en bild endast till dig! Hoppas din resa blir super! /din bästa granne


Söndag

Ikväll är det äntligen solsidan igen!! Bättre avslut på veckan blir det inte:) lite senare ska jag ta tåget upp till Torsby för att sova där en natt, packa för ett höstlov, träffa grannar, gå på morgonstyrka, skriva ett kemiprov och gå lite i skolan! På tisdag bär det nämligen av till mallorca och tränignsläger. Det kommer bli spännande och jag och Linnea ska göra en riktig lågbudgetresa;) vi flyger med ryaniar och åker en vecka tidigare än höstlovet för att det är billigare då, lite Ove sundberg där kan man säga! hehe. Problemet med packningen är att vi får bara ha handbagage som väger under 10 kg och är superlitet, kommer bli en utmaning!

Fel

Okej, man kan tydligen inte se filmen vi la ut igår!! Ska fixa detta nån gång snart! /Grannfejden

Träning för alla

Hej!
Nu sitter vi tre i min soffa och fåtölj och är helt utmattade. Vi har nämligen kört staktest!!! Vilken häääärlig upplevelse! Verkligen. Nu försöker vi plugga, och sen väntar resten av vår kladdkaka som vi gjorde förra veckan, och som stått i frysen sen dess. Den är vi värda!
 
Igår var jag och Moa i gymet, och körde vårt vanliga styrkeprogram. Här kommer en film med alla övningar vi gjorde. Enjoy! /Majis 

Kuligt

Hej!
Nu har jag ätit middag och väntar på att kvällsträningen ska börja. I förmiddags snurrade jag runt i tunneln, och blev glad när jag såg att Mora var där! Så jag åkte några varv med dom hihi. Det var kuligt. Sen släpade jag och Josse på vararndra också! Det blev stumt. Hoppas ni också haft en bra dag! =) /Majis

Praktikanten 2

Äntligen har jag fått en egen praktikant som bor hemma hos mig! Praktikanten heter Linn och ska bo hos mig i en vecka. Vi ska se till att hon får göra allt som bör göras när man är i Torsby!

Fortsättning följer....

//Moa

This is love

//Majis

Lugn dag

Hej!
Snar kommer Hanna från flygplatsen o då ska vi äta mat. Dagen har tillbringats med min förra vapendragare Matilda! En bra dag med andra ord :) nu kom Hanna!! Ciao! /Maja


Från min nya fåwn

Nu har jag äntligen hämtat ut min nya telefon när jag kom hemhem tidigare idag! Har ätit äppelpaj o sett på fotboll med familjen. MYYS! Kram Maja
Här kommer första bilden som jag tog, fler lär det bli haha.


Till alla våra fans där ute

Hola!

Jag bjuder på en dansfilm nu när det är fredag! DJ är Elin och dansare är jag. Danslokal är soprummet på Valbersängen haha. Ha en kul dag! =) /Kram Majis


Hovfjället upp och ned

Somnade på Majas matta nyss... nu håller mina två vapendragare, Josefin och Maja, på att baka kladdkaka med någon slags nötknäck på till mig. Det ska bli himlans gott.
Denna trötthet som drabbat mig beror på dagens hovfjällsrace. Men jag ska inte klaga, jag persade min tid från ettan med 2,5 minuter! Om jag fortsätter persa lika mycket några gånger till är jag snart typ bäst i världen hehehe.
Kanske kommer det upp någon fin bild på kakan lite senare, nu ska jag hjälpa de stackars vapendragarna se till att allt går bra:)

Äntligen

Hejsvej!
Nu sitter alla grannfejdarna i mitt kök och ska plugga lite. Elin har åkt hem, för att åka till Italien imorgon! Idag har jag tränat. Sprang för första gången på väldigt länge. Det var helt underbart trots mina elefantsteg. Tänk va man kan bli glad av att springa! /Majis

"Tystnaden som uppstår när man inte kan göra en bakåtvolt med sin häst"

Förmodligen den roligaste facebook-gruppen som någonsin skapats hahah.. 
/Majis

hejsvej

Man vet att man har tränat tillräckligt hårt när man inte orkar cykla uppför elevhemsbron efter träningen. Snart ska jag laga mat men först vill jag bjuda på lite fina bilder från sommaren som jag hittade på datorn!
 
 
 
Avslutar med min favoritbild på Maja och Gud. Tack och hej!
 
//Moa
 
 
 
 
 

En ekorre sprang förbi utanför mitt fönster

Hon skulle ut och springa och åka rullskidor. Sen ska vi leka! YES, /Maja

Fullt ös medvetslös!

Har åkt skidor, duschat, ätit lunch, varit på föreläsning, bytt om igen, åkt skidor, ätit macka, duschat, cyklat till Toria, storhandlat, lagt in kanoten för vinterförvaring;), lagat mat, ätit, försökt pluggat fysik men varit alldeles för trött och nu kollar jag TV!
Rolig dag med massa rolig träning men imorgon hoppas jag på ett något lugnare tempo:)

För er som missat detta mirakel

Hahahah hade nästan glömt.  
//Maja

I väntan på mycket

Hej bloggen!
Det är mycket upp och ner i Torsby nu & en konstig förkylning som inte riktigt vill ge sig. Men här kommer några saker som är bra just nu!
 
Föreläsning med Tobias Fredriksson nyss! - vilken skön och ärlig person.
Jag ska hemhem i helgen, för första gången sen skolan började!!!
En iphone lär vänta på mig hemma hihi.
Alla fina höstfärger.
Mina bästaste vänner.
 
Ha de gött! /Kram Majis

veckans bästa dag

I helgen har jag varit i Nyköping och kört Sveriges största k4a tävling, kanot där man är 4 st i alltså. Det var 30 st k4or och man blir ihoplottad med vem som hellst. Min k4a kom 9a, wiho! Det var så himlans skoj!! På kvällen blev det grillning och massa skoj :) Vi har även sovit 4 personer i Cajsas lilla 1a, mysigt värre.
Idag har jag varit på morgonstyrka och gjort premiär i tunneln där jag snurrat runtruntrunt, bra dag!!
//Moa

Snyggare vänner får man leta efter

//Majis

Vilket liv man har

Hejhej!
Jag hade inget att göra så jag satt och kollade på min logg på fejjan bakåt i tiden. Det var kul att läsa och minnas! Först kommer här några av mina statusuppdateringar som fick mig att le.
 
"jag håller inte med om att man inte får skratta åt sina egna skämt. För det första så säger man ju antagligen skämtet för att man tycker det är askul, och för det andra så ökar ju chanserna rejält att nån annan börjar skratta om man själv gapskrattar!"
 
"ibland när jag övningskör får jag en känsla av att nåt saknas i bilen. då kommer jag på att jag inte har nån hjälm på huvudet!! Sen kommer jag på att man har ju inte hjälm när man kör.. knäppt!"
 
"kommit hem till min kära lägenhet igen. Är glad glad glad efter en toppenvecka som slutade med ett GULD i dagens stafett :D TJOHOOOOO va det här!!!!!!!"

Och sen kommer här några bilder som fick mig att skratta. /Majis

Morning

Godmorgon!
Fyrorna har läger med värmlands ungdomar i helgen, så nu ska jag snart till skidbacken för ett intervallpass! Hoppas ni får en fin söndag. =) /Majis

Fredag fredag fredag

Tjohoooo!
Mår ni bra? Hoppas ni njuter av att det är fredag! Det gör jag. Fick ett fint mms av Sandra idag så jag blev glad. =) vänner<3
 
Här kommer lite bilder från vår bowling i onsdags. En jämn kamp som slutade med alla tre på pallen! Höhö. Inte i närheten av 161 på en serie som förra gången, men det är ju svårt att persa varje gång! Det bästa på kvällen & det mest populära fotograferingsmotivet blev bowlingskorna jag hittade där. Riktigt antika, men så förbannat sköna! Jaja, här kommer bilderna. Må väl! /Maja
Agnes! Och min sko såklart..
Moa! Och mina skor såklart haha.
En snygg bowlingspelare vet hur man posar.
Moa tackar sitt klot för hjälpen!
Ännu mer skor! Lägg märke till skärpan på skorna, mot den suddiga bakgrunden. Ett riktigt mästerfotografi taget med en mästerkamera! (sony ericsson W995 för er som vill köpa en sån mobil, säljs förmodligen gratis i dagens sverige)

Föreläsning och kanelbullens dag!

Hejhopp!
Vi har precis kommit hem från en föreläsning med nån Åge från Norge! Förbundskapten kan han varit!? Hur som helst var det superbra och inspirerande. =) SKOJ!

Annars har jag ätit kanelbullar som vi fick på skolan idag. Vilat middag hann vi också med efter lunch. Agnes sov i 2 timmar stackarn haha! Det tar hårt att vara i Torsby.. Imorgon är det fredag vilket innebär FREDAGSMYS!! Nu ska jag somna med den här goa känslan i magen. Godnatt! /Majis
 

Yay

Måste bara berätta att den 23-30 oktober så ska jag åka till Mallorca med Linnea på 1 veckas träningsläger:D det kommer bli dunderkul och förhoppningsvis kommer det vara helt okej varmt och skönt också! Vi ska träna, träna, träna och bara ha det skoj, kanon!

//Moa

Praktikanten

Godkväll alla bloggläsare!
Den här veckan har jag en prao-elev hos mig, Agnes! Det är superkul och jag gör allt för att få henne att känna sig som hemma såklart! Några regler som gäller är:

-Mina vänner är hennes vänner!
-Hon måste smaka mina nationlrätter, såsom kycklingtacos med banan, mango och guacemola! (inte guacemole)
-Hon får stå ut med min dåliga humor och konstanta skämten.
-Hon får se några avsnitt OTH, men sånt gör en bara glad =)

Det var lite om den här veckan! NU ska jag sova. Kram Majis
Agnes!

RSS 2.0