SMILE at life, and life will smile at you

Jag blir GLAD av människor som bryr sig! ÅÅå va jag gillar dom <3

KRAM maja


What a wonderful world

Hej där!
Här i ulricehamn fortsätter livet med en veckas jobb till. Idag var det den roligaste dagen hittills faktiskt! Det berodde på att jag fick baka rabarberpaj på förmiddagen och även hade med mig en bok att läsa när det blev tråkigt. :) Alltså en bra dag idag!

Annars är jag lite smått förkyld tyvärr. Men who cares just nu? Eller om jag säger såhär: inte ska en förkylning få påverka mitt humör! :) dessutom är det soligt för första gången den här sommaren! Efter 2 veckor med ösregn är solen mer än välkommen såklart hihi.

Igår var jag med matilda. Hon är fortfarande bäst och det är precis som gamla tider när vi ses. Alltså hur bra som helst! Ååå va jag gillar henne! :) Annars saknar jag lite kompisar i torsby såklart också... ni är saknade bästa vänner ska ni veta! BAMSEKRAM från maja

Peruken

Hejhopp i blåbärsskogen!
Äntligen har jag lurat hit josefin till ulricehamn, universums mest omtyckta och omtalade stad. Alla i Torsby har väl säkert hört maja skryta om hennes fina hemstad, men aldrig riktigt sett den. NU har iaf josse kommit på besök och hon får själv berätta om alla konstiga saker, peruker och människor hon mött. Såhär säger josefina:

Det abslout konstigaste i familgjen Falks hem är att det springer runt en peruk på köksgolvet under dagstid, som på natten befinner sig instängd i badkaret på överövåningen.
Jag är mycket förundrad över denna varelse som lyssnar till namnet Burre. Jag har genomgått några lektioner i hur man hanterar denna varelse och har kommit så långt att jag kan framkalla BURRR ljudet. Jag har alltså (nästan) blivit polare med perkuen BURRE, men bara nästan. 
Föe vi har faktiskt hunnit med att ha en liten konflikter Burre och jag el snarare så var det så att Burre nafsa till i mitt finger. Men det har vi lagt bakom oss nu.
Jag gillar att vara i den gröna fina staden Ulricehamn. Jag gillar speciellt familjen Falks eldriva cykel, den gör alla backar som finns i den här staden lite lättare. 
MVH Maja och Josse :)



En helt vanlig tisdag

Heej! =)
Nu har jag jobbat klart för idag. Jag jobbar på ett ålderdomshem, på en avdelning för senila vilket passar mig haha. Dom är söta och roliga, och man får sig många härliga skratt. Snart ska jag ut och åka rullskidor =) Dagens roliga kommentar när vi gick förbi ett knappt 2 meter högt träd idag vid åldersdomhemmet.

Jag - vad tror du det här är för träd? Kanske äpple?
Pensionären - Ja det måste va äpple... eller ärta!

Ha de bäst! /majs


SOMMARLOV PÅ HÖG NIVÅ

Hej!
Vårt finfina sommarlov har varit igång ett tag, och även bloggen har haft sommarlov i några veckor. Men här kommer ett inlägg. :) JAg befinner mig på Hammarö, även kallat Karlstads gräddhylla. Här bor en av grannfejdarna Mos på en stor herrgård i ett av sveriges finaste områden.

Igår sprang jag karlstad stadslopp och det var superskoj! Det tyckte inte mina hälar som efter 10 km hade två ENORMA blodblåsor på sig. FRÄSCHT. Jag skämtar inte, det var det i särsklass värsta jag sett tyvärr. Så dagen har jag spenderat barfota eller i flipflop. Förutom skavsår från start så gick det superbra! Efter 9 km stod Josse och Moa och hejade, och dom sa att jag såg i princip död ut där. Men jag tar det som ett gott tecken. :) I mål lade jag mig ner och grät en skvätt av total utmattning haha.

Idag har vi alla tre paddlat! Moa, amatören, fick slita oerhört hårt för att ens komma framåt,  medan de lite mer vana paddlarna maja och josefin körde stenhårda intervaller såklart ;) Tekniken satt som ett smäck meddelade coachen olle! (moas pappa) Skämt å sido gick det faktiskt riktigt bra för att vara nybörjare och det var mer än SKITSKOJ. Anledningen till den plötsliga paddlingen är att josefin och jag ska tävla ´K2 i Dalslands kanotmaraton i augusti. Dock kör vi den lite kortare varianten 22 km, så vi siktar på att komma runt överlevande. :)

Efter det stenhårda passet skulle jag ta tillfället i akt och testa moas tävlingskanot. "Det kan ju inte va så svårt" tänkte jag medan jag satte mig i hennes rosa kanot Jag släppte bryggan óch plumsade i direkt. Jag klev upp på bryggan efter mitt ofrivillga dopp och försökte igen. Och så trillade jag i igen så jag gav upp haha.

I eftermiddag ska jag ta tåget hem till ulricehamn igen! Sen är det 4 dagars sommarjobb på ålderdomshemmet, innna det är midsommar. Då kommer josefin förhoppningsvis ner till u-hamn så ska vi pressa jordgubbar :D Ha de gött! Livet leker och jag har världens bästa kompisar! Kram Majsan och de andra grannfejdarna

såhär pigg såg jag ut efter 3 km haha.






Hemska grannar!

Hej!
Nej förresten, USCH FY OCH BLÄ!!! Hemska grannar jag har som inte bloggat något sen jag skrev sist hehe. Skämt å sido kommer här ett litet inlägg!

Jag har varit en vecka i Sognefjell nu, åkt skidor bland annat. :) Bränt sönder mitt fejs, annars är jag ganska vit på kroppen haha. Veckans stora samtalsämne har varit alla olika ansiktsbrännor vi fått. Emilie fick efter vår tur upp till Galdhöpiggen en oerhört snygg pannbands-bränna som hon försökte jobba bort resten av veckan, med blandade resultat. Jag fick världens största glasögonbränna, som jag inte lyckats jobb bort än...

Vädret var blandat men mest fint. :) Jag hade superkuligt och vi har redan infört sognefjälls-läger som en tradition varje år. Jag är glad och trött. Nu ska jag snart sova! //Maja

såhär såg emilie ut den dagen då den fruktade pannbands-brännan skapades!

och såhär såg jag ut dagen då den otäcka glasögonbrännan skapades!


RSS 2.0