Länge leve havet

 

Klart bästa låten för tillfället!

Den här sången gör mig GLAD! Och det är ju ändå meningen med musik :D http://www.youtube.com/watch?v=EsKHlSmv2q8 
 
/Majsan
 

Bara för dig Sandra hihi

Halloj bästa bloggläsare!
Sorry för dålig uppdatering! Det har varit mycket på sistone, och jag har fortfarande inte köpt nån dator.. Men den som väntar på nåt gott och dyrt väntar aldrig för länge :))
 
Just nu är jag på Sturkö i Blekinge, hos mormor & morfar. Här mår jag mer än bra! God mat, fint väder och bortskämda med nästan allt av mormor. Hon är snäll hon!
 
Idag har jag och Hanna kört stakintervaller uppför den enda backen som finns här på ön; den fruktade svärmhallabacken. Backen (eller bör man säga sluttningen!?) tar ca 3 min att bestiga om man stakar. Se´n sprang vi en sväng på eftermiddagen i strålande sol som glittrade så fint i havet. Haha, japp det är sånt jag kollar på när jag tränar!
Nu ska jag snart ut och fiska, för vi har hört att det finns massa gäddor att fånga! Må gött! Och vänta er lite mer blogginlägg framöver. :) för det ska jag fixa! Kram Majis

O-ringen nästa!

Halloj!
Här packas för fullt för imorgon åker vi till o-ringen i Halmstad. Ska springa 2 dagars, men först väntar en stekig vilodag på stranden om vädret blir bra. Ska bada i HAVET wihoo!!

Klarblå himmel hela dagen idag har resulterat i ett bränt fejs och lite andra roliga brännor.. Jag och Hanna skyller på att vi inte sett solen på år och dagar, inte konstigt att vår stackars svenska hud reagerar som den gör!

Direkt efter o-ringen åker vi till mormor i Blekinge för att mamma och pappa ska ha 50års kalas där. Hej så länge! /Kram Majis
Hos mormor för nån sommar sen!

O-ringen nästa!

Halloj!
Här packas för fullt för imorgon åker vi till o-ringen i Halmstad. Ska springa 2 dagars, men först väntar en stekig vilodag på stranden om vädret blir bra. Ska bada i HAVET wihoo!!

Klarblå himmel hela dagen idag har resulterat i ett bränt fejs och lite andra roliga brännor.. Jag och Hanna skyller på att vi inte sett solen på år och dagar, inte konstigt att vår stackars svenska hud reagerar som den gör!

Med mig i packningen har jag med mig kartan från min bästa orienteringstävling i min "karriär". Hoppas den ska ge mig lite självförtroende eftersom jag missat det där med att träna orientering det sistone haha. Som sagt, spurten är viktigast! /Majis

Cosmic Love

Hallå!
Har hittat en ny favoritlåt som egentligen inte alls är ny. Kan inte lägga in den här, eftersom jag inte lärt mig hur man gör det sen blogg.se gjorde om. Men sök på COSMIC LOVE och lyssna vettja!

Och vill ni har något kul att se på så gå in på youtube och sök på "Rikard Palm" och tryck på nåt klipp. =) hahah älskar honom! Ha en fin dag! Kram Majis
 
 

En halvt död fisk

Halloj!!
Nu är lägret i Idre slut och jag är i Ulricehamn igen. Körde hem hela vägen igår med svarta faran, så jag skulle kunna ta det lugnt idag. Dagen består av vila, vila och lite massage för min stela rygg. Min kropp är minst sagt trött och jag känner mig ungefär som rubriken säger; En halvt död fisk. Mör överallt och trött i huvudet också. Med lite kycklingtacos och efterrätt ikväll ska jag nog få lite energi igen. =)
 
Idre var det ju som sagt vi var i. Mycket träning i fin miljö blev det. Älskar fjällmiljö, önska att det fanns lite mer sånt i Torsby! En dag fick vi testa på forskajak. Det var skitskoj och vi hetsade en del nerför "forsarna". Lite kallt i vattnet, men det glömde man av efter ett tag när man ändå var genomblöt i våtdräkten!
 
Samma dag gick vi även höghöjdsbanan som finns i Idre. Den börjar ca 6 meter över marken, men efter ett tag får man välja om man vill ta den "lätta" vägen, eller om man ville ta den svåra vägen ca 10-12 meter över marken. Höjdrädda som vi flesta var så valde vi den svåra banan haha. När Sofia gick över några supervingliga gungor så rasade en gunga så hon blev hängades 10 meter upp i luften i selen som vi satt fast i. Läskigt!
 
Nu är jag glad att vara hemma efter att jag "lidit" av hemlängtan i ca 2 veckor. Ha de bäst! /Majis
Jag över dom vingliga gungorna innan dom rasade för Sofia.
Jonna och Sofia i början av höghöjdsbanan.
I forsen!
Kallt som sagt haha.

Hemma bra men borta bäst

 
I måndagsnatt kom jag hem från portugallandet och JEM och aldrigaldrigaldrig trodde jag att vi skulle vinna!
Linnea hade kört sin K1 final på 500m bara 40 minuter innan våran och jag var helt slut efter att ha paddlat 6 st 1000m lopp under 3 dagar! På uppvärmningen sa Linnea till mig att hon kände sig pigg och jag tänkte "aa visst, säkert" eftersom hon legat död på bryggan med värsta mjölksyran bara en liten stund tidigare.
 
 
 
//MOA

GULD

Jag bloggade men jag glömde ju det absolut viktigaste av allt!! Årets förmodligen största händelse och glädje :D MOA OCH LINNEA TOG GULD PÅ JEM i KANOT!!!! Grattis ni är bäst bäst bäst!! :D /Majis

Idre fjällis

Hejsvej!
Nu lånar jag maddes dator och bloggar lite! Här på lägret i Idre har vi det bra! Nu har vi sovit och håller på att äta för att orka med eftermiddagens pass. Sara sitter och masserar sin ben i hopp om att dom ska visa sin toppform! Jackie härmar gamla gubbar och jag sitter och skrattar åt dom knäppgökarna.

Igår sprang vi på fjället i SOL. Har knappt sett solen den senaste månaden så jag sprang och njöt :D idag var det inte lika njutfullt när vi sprang löprace uppför nån slalombacke, men upp kom vi!

Igår kväll var vi nere och köpte godis i idre by, och sen testade vi det så kallade magiska trollet i idre. En väg där man rullar åt FEL håll!? Det är nedförsbacke men man rullar uppåt. Knäppt. Nu ska jag fortsätta äta! Ha de bäst =) Kram Majis

Kebnekaise

Jag och mina kära vän Bob har varit på resande fot. Vi har tågluffat oss fram genom Sverige med hjälp av inlandsbanan... Det var en speciell upplevelse som bland annat innehöll en eldsvåda som kunde varit slutet på oss men alla kom ut ur tåget utan några skador. Men vårat mål med resan var att bestiga Kebnekaise och besöka en gruva och det lyckades vi med.

När vi skulle upp på toppen gick vi upp tidigt och började våran färd klockan sju och till våran förtjusning såg vi inte ett moln på himlen. Av någon konstig anledning ska allt gå så fort som möjligt och vi ska helst vara snabbast av alla när vi gör något och i detta fallet var det vandring.

Början av vandringen gick bra och vi såg inte så många andra bara några långt efter oss. Så i lugn och ro satte vi oss för att ta en paus. Då dyker det upp två killar från ingenstans i ett rasande tempo…Vi blir chokade, de här killarna såg ut att vara riktiga proffs. När vi började gå efter våran paus så såg vi att de hade pausat lite längre fram och av en ren slump skulle de börja gå samtidigt  som oss. Jag och Bob tog rygg och vi hade inga planer på att släppa. Men jag ska erkänna att det var sjukt jobbigt, det gick fort.

Men efter nästa paus var det jag och Bob som gick först och vi märkte inte att de hade släppt förens vi vände oss om och inte såg dem något mer. Vi fortsatte mot toppen och när vi äntligen kom upp och hade en majestätisk utsikt insåg vi att killarna vi gått om måste ha gått in i väggen!!

När vi hade varit uppe på toppen i ca 15 min började de närma sig och när vi mötte dem på vägen ner sa den första ”ni ser oförskämt pigga ut” och Bob försökte uppmuntar den andre och sa ”nu är du snart upp”. HEhe, då gick han först ner på knä och började sedan krypa mot toppen;)

 

 

   

Denna bilden beskirver hur jobbigt det var och att alla andra bilder ljuger lite för jag var helt slut, möjölsyra upp till öronen!                                 Vi tältade alla nätter så tyvärr Moa dina lakan fick bara ligga i ryggan..

När vi åkte var vi iaf pigga och fräscha men det ändrades snabt..

I gruvan:)


Jag lever

Hej världens bästa blogg!
Nu har jag inte bloggat på ett tag, men här kommer ett litet inlägg. Nu är jag i Torsby igen efter en vecka i Falun med Hanna. Mycket har hänt och här kommer några godbitar.
 
1. Min dator har gått sönder. (ingen godbit dock) Gick med den till SIBA för att kolla om den gick och laga lite snabbt, men fick till svar att det förmodligen skulle kosta mer än den är värd. Alltså dags att köpa en ny!
2. Jag har åkt SEGWAY! Fick känna mig som Fredde en timma haha.. Jag och Hanna körde race, askul!
3. Blivit av med min shoppingabstinens i Faluns affärer. Två klänningar och en bikini fick jag med mig hem. =)
4. Ätit en underbar tårta och firat Hanna.
 
Det var lite av det som hänt. Min dator är alltså sönder, så ni vet varför jag inte bloggar! Jag passar alltså bloggbollen vidare till de andra två grannfejdarna! Här kommer några bilder. Ha de bäst! Kram Majis

3 av 5

Halloj
 
Idag är tredje dagen av 5 avklarad här på SM i nyköping. Skönt, eftersom jag kört 3 låååååååååånga 1000m lopp. Det gick i alla fall mycket bra, vilket var väldigt tur med tanke på hur sinnes jobbigt det är.
 
Jag tänkte ge er lite update om Josefin, den förlorade bloggerskan. Skämt åsido, Josefin är en briljant bloggare när hon väl låter fingrarna gå lös på tangenterna. Josefin "bergsbestigaren" Nilsson beger sig nämligen mot Kebnekaise på torsdag med målet besegra berget, något som borde bli en baggis för Josefin som har "mount everest bestigare" i generna. Lite kuriosa om expeditonen är att Josefin och hennes medhjälpare Bob ska sova i familjen Wikbergs sidenlakan under resan.
 
//Moa

Falun it is


Tjenare mannen

 
Igår tog jag och Linn junior SM-guld!! wihoo
Jag passade på att göra en kungafamilj-inspirerad vinkning på pallen.
 
//Moa

"Brevbärare firar inte när dom levererar sin post"

Hej!
Nu är lägret slut för den här gången. Trötta ben på en trött tjej just nu! Veckan har varit superbra. Rolig och tuff träning, jobbiga intervallpass, fina långpass & några varvs snurrande i skidtunneln. Dagarna har flygit iväg, och det känns som det nyss var måndag.. Tiden går snabbt när man har roligt. =) och det har jag haft!
 
Nu är det knappt 2 veckor tills nästa läger i Idre, och om jag ska vara ärlig längtar jag redan haha. Men först måste min lilla stackars (?) kropp vila och återhämta sig. Det gör jag bäst med kycklingtacos, äppelpaj och en EM-final i fotboll här i Torsby med syrran. Nu när Tyskland är ute hejar jag på Spanien! Marry me Ramos<3
 
Citatet är ifrån semifinalen när Balotelli (Italiten) hade gjort mål och fick frågan varför han inte log haha. Ha de bäst! /Majis
Bästa gänget! Man gör ju sitt bästa för att fångas på bild..
Egen kvällsyoga!

RSS 2.0