Lägerliv

Hejhej!
Av 3 vallningar det här lägret så har 3 blivit misslyckade haha. Tur att min pappa vallar på tävlingarna! Nu har vi kört tröskelintervaller uppför. (utan fäste såklart) Men man ska inte klaga! "Allt hänger på tyngdöverföring" som jag brukar säga!! Kroppen börjar bli trött nu också¨, men kul äre med skidor! :) Kram M




Överraskning

Tja! Innan när jag gick in på min dator hade "någon" tydligen bytt bakgrundsbild. Så nu ska hon allt få igen hehe.. HÄR KOMMER BILDEN! /Maja den store

En händelserik kväll

Hej!

Igår blev en kväll att minnas hehe. Efter att vi sett på skräckfilm med några personer så blev vi (mest stina) utsatta för ett elakt spratt, som hade med filmen att göra. Det roligaste var att jimmy och co hade planerat skämtet i veckor. Det hela slutade med att Stina var skräckslagen så vi sov skavfötters haha. =)

I förmiddags har jag och Moa kört långpass utan fäste och i hagel. Det var.. speciellt! Vi klev ju inte på i någon enorm fart så det gick bra! Nu är jag trött-trött. Så jag ska snart ta och sova lite. Hoppas ni har det bra! /Stuga 108
Här kommer lite bilder från idag:




Moas kommentar till sista bilden; "Ni ser ju nästan normala ut."

Stuga 108

Hej! Såhär ser man ut mellan passen. Stina sitter nöjt och lyssnar på sin favoritlåt. Moa äter russin och dricker ur sitt vätskebälte. Jag gör inte så¨mkt. Nyss sov vi som stockar men nu ska vi ut och träna igen! /grannfejden stuga 108

Mot snön!

Godkväll!
Imorgon drar vi på läger till Bruks. Äntligen!! Nu har vi längtat klart efter snö snart tror jag.. det ska bli kul att åka RIKTIGA skidor! Idag har det varit öppet hus, trebligt och krävande. Särskilt för mig som inte gjorde nåt haha. Sen har jag vallat skidor och packat. Och jag och Moa åkte till tunneln och shoppade loss. =)

Såhär såg det ut förra året i Bruks. Hoppas det blir lika bra nu som då!!


Världens bästa grannfejden! /Maja


KÖRKORT

Hujedamej vilken dag!
Sov knappt nåt under natten, låg mest och tänkte på hur uppkörningen skulle bli. Efter en nervös morgon så for jag till Sunne och där fick jag vänta en timma. Lyssnade på musik och försökte tänka på nåt annat haha. 

MEN som vanligt så var all oro helt onödig för det gick ju finemang! =) jag tog det lugnt och helt plötsligt var man tillbaka. Det första hon sa när jag stängde av motorn var, "Grattis till körkortet!" Längesen jag blev så nöjd, stolt, lättad och otroligt glad. WIHOOOOOOOOOO som man säger i min värld!!!!!

Nu har jag och Moa varit flitiga och lagat mat, kycklingtacos! Snart ska vi se på filmen "Happy feet" och laga brownies. Vi firar med andra ord! Just ju, efter skolan så var vi ute och åkte med emma i hennes bil. Säker, erfaren, självsäker och mogen bilförare som man är nu för tiden så gick det bra såklart hehe. ////Maja och Moa

Moa hittade en liten paprikabit i mitt kylskåp. Med betoning på liten hehe. Jag slänger helst inte mat haha..


Sist men inte minst kommer här en bra låt!

Aspen BK

Gårdagen startade med 3h och 40min långt Fysik A prov, det var lågnt och det var svårt. Men, detta var ingenting som påverkade kvällens bowlingprestation!

Aspen Bowling Klubb, bestående av mig, Josse och Maja levererade från början till slut. Vi mötte tufft motstånd men det var ingenting som stoppade oss.
Vi tog alla del av tekniktipsen som tjejen i kassan gav oss och det gav resultad direkt. Maja, sekreterare i Aspen BK, satte ribban med en strike i första kastet!

Trots vårat storspel så blev det till slut en förlust även denna gång, hehe. Men vi har nu tagit bowling till en helt ny nivå, det är fullt fokus som gäller på banan!




//Moa


Strip me

Musik ska göra en glad. Och den här låten gör mig mer än glad! Lyssna och njut =)
Kram Majs


Bra bra bra

Hej å hå alla där ute!
Den här dagen har varit TOPPEN! Estupendo som man säger på mitt och moas ´modersmål. (spanska alltså) HUr bra som helst. Varför?? Jag kirrade godkänt på körkortsteorin ;) Trots nervositet och allmän formsvacka (hehe skoja) så gick det BRA! När jag tryckte på "avsluta provet" stod det ett stort (?) fett GODKÄNT. Sköönt. Nu ska jag bara klara uppkörningen också. Vi håller tummar och monstertår!

Sen fortsatte dagen i samma takt. En BRA ´takt. Jag tränade och hade superskoj. Nu de senaste timmarna har vi "pluggat". Vi består av jag, stina och moa. Vi försökte men med kommentarer som "Äsch vi kan redan det här" gjorde att det inte blev så mkt gjort. Dagens ábsolut bästa kommentar kom från Stina ändå.  

Maja- "Var är Josefin?"
Moa- "JAg tror hon skulle till Rådom"
Stina- "Var ligger Rådom? Gud, jag blandar alltid ihop det med Rhodos jag."

He he he. Hon är allt söt hon. Fick även ett julkort av henne idag. Med ett rim på såklart! Torsby ligger några månader före övriga världen =) Just nu äter jag och moa råa muffins. MUMS! KRAM från en överlycklig Maja

Tummen upp för den här dagen haha!

Branäs!

Jag gillar Branäs.
Här kan man bli hur stark som helst, backarna tar aldrig slut...



Majas fovorit hundar(NOOOT) stortrivs här också ;)


Maja-veckan

Den här veckan har haft ett tema, temat har varit Maja. Därför döper jag veckan till Maja-veckan.
Maja-veckan började med att jag och Maja hade träning med barnen från min klubb i tunneln. Maja var med som gästtränare och efter träningen var det dags för veckans första glögg-kväll hos vem då?? jo, Maja såklart.
På tisdagen så hade vi skate impulser i tunneln och jag körde mot vem då? jo Maja. Det gick fint innan Maja blev attackerad av snön och fick en "känning" (som vi numera kallar det) i ljumsken. Men var lugn, Maja lever.
På onsdag börjades dagen tidigt med sprinttävling i tunneln där jag mötte vem då?? ja det är sant, Maja! Tävlingen resulterade i att både jag och Maja numera är mångmiljadärer. Onsdagen avslutades sedan hos Majas vapendragare Stina där Maja-veckans andra glöggkväll höll hus. Maja köpte även ut lite blossa glögg till mig, tack för det.
På torsdagen så gick jag och Stina och självklart också Maja på bio. Det var superkul!! och innan bion hann jag även med lite glögg, hehe.
Och vad väntar imorgon, jo veckans i särklass största och viktigaste händelse... Maja kommer ju till Hammarö!! Kan Maja-veckan avslutas bättre än att få besök av självaste Maja?! Nej, jag tror inte det! Kanske vi även hinner med lite glögg.



Nästa vecka har Josse lovat att bjuda mig på mjölk och bullar, kan det möjligtivs bli Josse-veckan? Den som lever får se.








En sleten gammal gumma

Hej!
Sitter SJÄLVKLART och kollar på världscupen. Dom åker riktigt bra! =) Imorgon ska jag till Karlstad och Moa. Kuligt! Nej nu ska jag fortsätta kolla. Såhär ser jag ut för tillfället:


Fredagsmys

Vilken tur jag har!
Min snälla syster hade lagat mat till mig. Fisksoppa med räkor och massa gott!
Och snart blir det glögg! Kram M

Dagens körkortsfråga

"En allvarlig trafikolycka har inträffat. Vad gör du?
1. Ringer 112
2. Ringer 121
3. Ringer till Sveriges Radio"

Hehe, japp jag pluggar körkortsteori. Har haft träningssamtal och har slutat. =) Min hjärna är ganska tom så kommer inte på något mer att skriva.. Min humor är sämst, annars kunde jag ju dragit ett "superbra" skämt, som jag brukar ibland. Slänger in en snygg bild istället! /M
Haha yes jag föll för honom på skavlan..


Dagens rim

Hej svej!
Nu jag snart lägga mig ska,
för morgonstyrka imorgon jag ska ha.
Full av glögg och pepparkakor i magen,
ja jag har allt ätit hela dagen.
Skolans kött smakade kofta,
och vi drog till Alstigen för att softa.
Moa och Stina mobbade mig hela kvällen,
dom ska allt snart få på käftsmällen!

MVH Maja


Skyscraper

Idag har jag haft en bra dag. Ja förutom att vår matte och fysiklärare var ovanligt sur och vresig då. Här är en ny favoritlåt jag hittat. Snart är det kvällsträning! Hoppas ni har det bra kära bloggläsare =) /Majs

14 november

Hej!
Nu ska jag och Moa snart dra till tunneln för att träna barnen i Moas klubb. Kuligt! :) Så tänkte bara slänga in en rolig sak. Såg på Skavlan i lördags och skrattade helt hysteriskt. (Josse och elin kan intyga) Det var ASroligt. Först var det Tarjei Boe och Björn Ferry som var där. Norsken var helt bedårande. Fånigt kär blev jag. SEN kom det roligaste. Spola fram till typ 13 minuter så kommer Anna Mannheimer och Peter Apelgren. Helt sjukt min humor!! Sen kom nån bra artist och sen kom en soldat som berättade en massa om kriget i Afganistan som han varit med om. Sen kom Melissa Horn. Världens bästa skavlan-avsnitt alltså! Tryck på länken nedan för att komma till avsnittet om ni inte har nåt att göra! Nu ska jag snart dra! :) Kram M
http://svtplay.se/t/102974/skavlan

Vinterstudion

Hola!
Nu har vi tränat i mölnbacka-skogarna, sett på vinterstudion och ska snart till Karlstad! Vi är peppade!

Rapport från Hammarö

Läget här på Hammarö skulle jag i nuläget beskriva som stabilt. Det som möjligtvis är lite ostabilt är att klockan är ca halv 11 och jag inte har gått och lagt mig än(!!) vet inte när detta inträffade senast...

Den här helgen skulle vi grannfejdare egentligen ha varit i bruksvallarna och tävlat, men juniortävlingen är tyvärr inställt och då roar vi oss med andra aktiviteter istället. Som att kolla på skidor på tvn (vilket faktiskt är betydligt mer bekvämt än att åka själv, dock inte lika roligt) och gå på bio!
Jag, Moa, hade också tänkt att motionera lite denna helg och finns det ingen snö så går det ju att paddla!



Tack och hej leverpastej, vi har det rätt bra ändå!

//Moa

Vår allas Mölnbacka!

Hej!!
Nu har jag, elin och josse landat i, hör och häpna, MÖLNBACKA. Mölnbacka är en stor stad mitt i sköna gröna Värmland, där Josse har sitt hemboende. (hehe) Har varit med om både spännande promenader, läskiga monster (hundar) och skrämmande möten med personer. Nejdå, vi har det bra här i Mölnbacka. :)

Vi har kollat på handboll nyss och snart ska vi se på idol. Vi har även sällskap av josses bror och hans kompis. (se nedre bild) dom ville hemskt gärna vara med på bloggen så låt gå för den här gången då! Imorgon ska vi till Karlstad och kolla bio med Moa. Tintin blir det om inget ändras. =) MVH två tredjedelar av Grannfejden och Elin


EFTERLYSES!!

PANIK har utbrutet mitt pannband är bort!!!
Försvinnandet har skett efter Lidingöloppet i september, jag värmde upp med det efter det kan jag inte minnas att jag sett det!
 Jag är nästan säker på att de kom med därifrån och att det mellanlandat i kopparberg och sedan fortsatt sin färd mot Torsby men av någon anledning så har det kommit på vilovägar!  
Jag vädjar till allmänheten att söka med ljus och lykta överallt för att hitta mitt pannband.
Skallgångskedjor ska organiseras på dessa orter, anslag om var och när kommer att komma senare! Men till dess håll ögon och öron öppna, sök med ljus och lykta i mörkret.

Kuriosa: Jag har tävlat alla tävlingar i detta pannband sedan jag började ettan här i Torsby(undantag när det varit för kallt). Jag hoppas att jag inte ska bli utan pannbandet mitt tredje år. Pannbandet och jag har många fina minnen ihop. Vi har slitit och svettats ihop. Det införskaffades redan när jag gick i nian och blev snabbt en favorit. // En förtvivlad Josefin.



En strålande födelsedag

Hejhopp i stugan!
Förlåt alla kära bloggläsare för en sån dålig uppdatering, men jag har inte haft nåt internet! :) Så NU kommer ett litet inlägg. Först av allt är jag på ASBRA humör!! Varför? Jo för att världens bästa grannar hos mig! Dom är bäst bäst bäst. Vi pluggar matte, fysik och bloggning hehe.

I måndags var det ju som sagt min födelsedag. (även kallat maja födelse av moa) Det var kul!! Vi åt tårta, muffins och kakor och jag fick superfina presenter som till exempel ett par gröna tofflor á la ikea från moa! Dom har jag på mig varje morgon och varje kväll. Perfekt! Av mina päron och bror fick jag på lovet en keyboard! Jippie!! Så nu lär mina grannar inte sova en blund hehe ;) resten av mina toppenpaket får ni se en annan dag på bloggen!

Igår hade vi kvällsträning, spänst. Det var hur kuligt som helst och det gjorde mig på bra humör. Ikväll ska vi dricka oboy tänkte jag. Har gjort müsli också, så det luktar popcorn i hela lägenheten. :) det blir smaskens! Hoppas alla ni där ute har haft en bra dag! Kram Majsan


Hahahahahahaha





"Du sa B?"
"Aa, B-vitaminer."

//Mos

Maja vs Tunneln, 1-0

Hej!
Idag är det jag, maja, som har besegrat tunneln! Den här gången blev det skate och det var jag inte ensam om att åka hehe. I eftm tror jag att jag åker lite rullisar istället :)

Sen åt familjen lunch på valbergsängen. Satt och funderade på att skicka ett sms till stina "Hey miss you." men det behövdes inte för sekunden efter kom hon in i matsalen haha. Så fick jag min vanliga lunchdejt tillbaka - superbraaa! /Maja


Mot byn

Hejsan! Idag åker jag och pappa mot torsby igen. Tar med mig min födelsedagspresent upp i bilen, som jag fick i förskott för några dagar sen. Ska ta en bild på den i lägenheten sen och lägga ut på bloggen. =)

Var ute och sprang i förmiddags. Stoppa i ett par hörlurar i öronen och sen gick det som på räls i 3 timmar. Borde lyssna på peppmusik lite oftare. :-) Puss på er! /M 

ps som moa skrev är det ju snart dags för maja födelse!! 3 dagar kvar JIPPIEEE ;D


Maja födelse!!

Dagarna räknas ned, snart är det dags. 4 dagar till Maja födelse. Snälla alla, försök hålla ut!



//Moa

En helt vanlig onsdag

Hej kära bloggläsare!
Idag har jag varit med fanny och spelat piano, gjort gröna och röda scones och gjort tipspromenad. Och gått den såklart hehe. Vi gjorde tipspromenad till varandra och det var frågor i stil med "Vad har jag för nagellack på mig idag?" och "Hur mycket väger jag?" haha. Vissa frågor hade dessutom inte något rätt svar bland alternativen, så det var minst sagt klurigt! Imorgon ska jag träna lite och övningsköra.

Hoppas ni mår bra allihopa! /maja



några gamla bilder från Holmenkollen i vintras. Jag och Fanny gick vilse i Oslo. Eller ja vi hamnade ute på landet haha.

Moa vs Tunneln, 2-0

Jag har gjort det, idag besegrade jag tunneln 2 gånger!
Imorgon väntar 2 omgångar till och vi får se hur striden mellan mig och tunneln slutar, spännande!!

Jag fick också besök av uno, dos, Therese och vi räknade lite fysik:) vi slog våra kloka huvuden ihop och på drygt 1,5h så gjorde vi hela.... ca 3 tal! Inte så mycket skrivande blev det men en väldans massa suddande, hehe.

Imorgon så fortsätter alltså Moa vs Tunneln så nu ska jag ladda!


Foto: Filip Ekblad

//God natt


RSS 2.0