Vi jobbar på det


Världens Bästa

När man kom hem var du alltid superglad och man var tvungen att stoppa en vante eller något i munnen på dig för att inte få pussar överallt. När man packade väskan packade du upp saker i samma takt som man la i något. När man hade tvättat och skulle ta ut tvätten stod du där och väntade för att sno tvättbollen och sedan springa iväg med den under sängen. När du var glad rullade du runt i soffan så att kuddarna flög åt alla håll.
Även om du gjorde massa bus hela tiden och inte var direkt något praktexemplar i lydnad så var du alltid glad och världens bästa hund. Jag vet, alla hundägare tycker sin egen hund är bäst och speciell. Men Trassel var verkligen bäst för mig. Innan du försvann tänkte jag att det värsta som kunde hända var att jag fick en repa i min nya iPhone, nu bryr jag mig inte lika mycket. Det finns så mycket mer att bry sig om. Komer alltid att sakna dig Trassel.
 
Världens bästa Trassel!
 
//Mos

Det är inte alltid så lätt

Hej bästa bloggläsare!
Det har inte bloggats från min sida på ett tag. Jag har haft höstlov och varit hemma i en dryg vecka. Träffat kompisar och skrattat tills jag inte vetat ut eller in! Men sen har allt inte varit så kul. Har fått reda på att jag har TWAR, vilket ändrar ganska mycket. Det är inte hela världen, men dagarna blir lite längre än de brukar och tålamodet prövas. 
 
Ingen träning eller tävling på 6 veckor först, sen får vi se! Vintern är lång. =) så nu vet ni det! Bloggen får ligga nere ett tag, från min sida iaf! Må väl=) /Kram Majis
peppar mig själv med en finfin bild! Peace, love and understanding.

RSS 2.0