En speciell person

Hej bloggen! =)
Jag har en vän som jag känt så länge jag kan minnas. Det är henne jag tillbringat mina allra bästa sommarlov, jullov, helger och semestrar med ända sen jag var liten. Hon är snäll, omtänksam, knäpp, rolig och framför allt SIG SJÄLV. Hon följer med mig på alla konstiga och barnsliga äventyr och bryr sig inte om vad alla andra tycker och tänker.

När jag är med henne får jag äta scones med rosa och grön karamellfärg, sova i tält, bygga koja, klättra i träd, bygga linbana och slå halvt ihjäl sig på köpet, klä ut sig, gå tipspromenad, fika i skogen, kasta stövel, vara på o-ringen och fjanta runt, cykla längs göta kanal, hitta på egna sånger, spionera på människor från träd (treträgrass), fira nyår, spela monopol, spela mix-max, spela barn-geni och svara fel på pinsamt lätta frågor och sen gapskratta i timmar åt det, göra hemska konserter för våra föräldrar, dyka från bryggor och ge varandra poäng, sitta och svära i hemlighet i hennes lekstuga, sy kläder och ha modevisning, cykla till Dalum för att bada, komma vilse i Norge och framför allt HA KUL!

Hon heter Fanny och är helt enkelt bäst. Jag vet att du kanske behöver lite uppmuntran nu, och jag hoppas du vet hur bra du är! Jag gillar dig! Hur mycket som helst. :) Här kommer två fina bilder på oss. Har egentligen tusentals men dom är i U-hamn. Kram Majis


3 dagar kvar

Godkväll!
Kemi B och Matte D är nu avklarat!! Och bra gick det också. :)) jag tackar min hjärna så hjärtligt för att den är så bra att ha. Utan den vore inte skolan så mycket att hänga i julgranen!

Har äntligen sett på "The Vow" också!!! Ååå jag stormgillade den. Imorgon väntar staktest uppför Finnsjön och på onsdag är det skolmästerskap i orientering!! Startlistan är spännande för jag startar sist hehe.. Förra året tog jag en andraplats, så jag hoppas mina orienterings-skills är med mig ännu mer i år!

Nu ska jag hålla ut med skolan i 3 dagar, sen åker vi till Sognefjäll. Godnatt! Kram Maja
Haha jag gillar att dom skriver "Gäller hela året" också..

Världens roligaste


Hehehe, bacon is good for me! Jag älskar blicken han ger efter 32 sekunder.

Idag har jag gjort mitt sista spanskaprov någonsin, för all framtid! Snart ska jag resa på mig från soffläge och ta mig iväg den långa, tuffa vägen till la casa de Maja. Jag har en tuff etapp framför mig, mot Maja!

//Moa

Kvällsdopp 2




Traditionen håller i sig!


Herregud

Hallå!!
Vi vann??? Haha ja jag säger vi för jag är ju svensk. Hon var ascool och totalt bäst. Äntligen fattade dom där konstiga länderna vad som är riktig musik. Jag, Carro och Emma grillade på kvällen, och tryckte sen (japp tryckte är exakt rätt ord) fruktsallad, hemmagjord glass, kolasås och chokladsås. Vi firade segern i förväg kan man ju säga! Tog en löptur på förmiddagen och sprang fortfarande runt i värsta lyckoruset.
Här kommer en bild från grillningen. Vi är ju inte direkt några grillmästare, så det blev en del småbråk haha.. Vi brände köttet, vår granne fick påminna oss om att det förmodligen var klart och jag tappade ner ananasen i grillen. OOPS. Shit happens! Ha en fin dag! /Majis

Jag mår bra

Hejsan!
Åt frukost på altanen. Tränade i strålande sol. Åt lunch på altanen. Och nu sitter jag där igen och myser. What a perfect day!! Jag är lycklig. Och ikväll ska jag se på eurovision, heja sverige! 

Tycker kommentaren som fälldes härom dagen när vi åt tårta passar in även idag; "Nu mår man som man förtjänar". Haha. Ha en superdag! /Majis

Jag vet inte varför ljuset blir så wierd på korten, datorn kanske har fått för mycket sol!

Born to be a gangster


Tja!
Pluggar fysik i solen och njuter av den indiska musiken min granne spelar. Idag fyller världens bästa moa år!! Vi firade henne igår med gudomlig mat och tårta, som bestod av maräng, vaniljkräm, nutella, banan, grädde och jordgubbar. Lyckliga tjejer!! 

Men det är ju faktiskt idag den stora dagen är. Så jag och Moa åt en god frukost på skolan. :) båda två med en rufsig kalufs, eftersom vi la oss med blött hår igår hehe.. Busigt! Som Moa citerade innan kvällsdoppet; "Born to be a gangster!" Kram Majabaja

Så inte oss

... men så himla kul! Cykla ner i 120 till Kollsberg och ta årets första dopp! Det var bäst.














Min sista dag

Idag är min sista dag som en ung person. Imorgon fyller jag 18 och blir gammal som skrot! Då kan jag slå mig ihop med de andra gamlingarna, Josse och Maja. Pensionen närmar sig med stormsteg och jag måste ta vara på mina sista dagar på bästa sätt. Därför spenderar jag min sista tid som ung med middag och tårta hos MAJA! Josse har varit dagens kock och bjudit på riktig gourmetmat. Om ett tag väntar tårtan som Maja står för, spännande ska det bli.
Imorgon ska jag fortsätta firandet med 4h Matte C prov, hoppas det går awesome!!


Festfixare

//Moa




Tre bilder säger mer än tusen ord




Titta vad jag hittade


Dagens kommentar

Hejhopp!
Man får sig en del skratt om man umgås med knäppa vänner hahah.. Vi kan skratta åt allt och ingenting, precis som det ska va! De allra roligaste sakerna som händer går aldrig att förklara, för det går liksom inte att beskriva hur roliga dom var. MEN man kan ju alltid försöka!

Moa till mig igår - "Maja du är ju typ Guds andra man." En pinsam tystnad på flera sekunder uppstod i gruppen. "Eller guds högra hand menade jag nog."

Moa till mig - "Alltså maja jag får aldrig nån sån där bränna så det syns att jag har solat!"
Jag - "Ja men det kanske beror på att du aldrig solar!?"
Moa - "Nej just det.."

Moa och jag diskuterar det panikframkallande faktum att jag ska göra min egen balfrisyr. Moa försöker ge några uppmuntrande ord på vägen - "Ja du har ju en rejäl kalufs att jobba med. Det är ju inte brist på hår i alla fall."

Nu sitter vi sitter utslagna i min soffa och försöker samla kraft inför matte nationella imorrn och på fredag. ROCK'N ROLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha de! =) //Majis



Sol och sommar

Hallå!
Nu har sommaren kommit till Torsby finally!! Har varit sol hela dagen och extremt varmt, såå skönt! Vi svettas som grisar men det kan det va värt! Förmiddagen bjöd på ´löpning i gräsberget. Fint! Och nu ska vi snart grilla hos Stina. Sommar<3 love. /Majis

Hittade nån som fint hade parkerat sin kickboard i cykelstället vid Coop! Söt.

Stina posar. Också söt!?

HEHE

Sitter på engelskalektionen och skriver uppsats. Stavade just "I think" som " I fink", det går bra nu!

//Moa

Tredje inlägget inom 41 minuter

En sista sak till mina bästa vänner.
Ni gör mig så fruktansvärt glad!!
Hoppas ni vet hur bäst ni är! Kram M


Ledtråd till hur Moa ska se ut imorgon i skolan


Kvällsfika

Äntligen har Moa räddat mig från ensamheten!! Kvällsfika är bäst.

Moa äter upp hela kvällsfikat själv..

Eller ja, hon delar med sig litegrann!


Låååånghelg

Efter att Linnea kom till Karlstad i fredags har tiden gått supersnabbt! Vi har tränat, tränat, tränat, ätit, sovit, och så vidare... Men, framför allt har vi kört fyrhjuling!!
Linnea fick uppleva lite äkta värmländsk landsbyggd, hehe;)









Det var ROLIGT!!

//Moa

Tårar och ormar

Hejsvejsan!
Här kommer lite gråt-information från de senaste dagarna! Igår såg jag på glee och grät för att det var så fint. Idag såg jag på slutet av "Systrar i jeans", och grät först som ett litet barn för att det var så sorgligt och sen ännu mer för att det var så fint. Kan ju knappt sätt på en film innan tårarna börjar spruta haha! Och nej, jag är inte på det minsta dåligt eller ledsamt humör, bara väldigt bra på att leva mig in i filmer och serier!

Sen har jag fått bekräftat att Valberget inte är ett berg som man kan tro, utan ett orm-bo! Eftermiddagens löppass gick så fint och lätt i solen, och jag sprang där och njöt. Tills.. jag var 1 cm från att trampa på en stor, lång, äcklig huggorm. Jag skrek och jag sprang för livet. Nu kan man lätt tro att jag började gråta också, men icke! Lyckades iaf knäppa ett kort på den i farten, så här kommer den bilden. Kram M

tur att jag hade kameran framme!

Hehe







Akta dig för stenarna!


Stackare... det är sånt här som får det att göra ont i hjärtat.

//Moa

All we need is pepp


Carry on

HEJ!
Idag ska jag ha världens lugnaste dag. En ganska trött maja behöver samla lite energi med bra musik, god mat, brödbak, en tripp till La rose (världens bästa affär i Torsby) och soffhäng med glee. Sen tror jag att jag är redo för 2 veckor till i skolan innan Sognefjell. =) Efter det kan matte D och fysik B slänga sig i väggen!!

Och jag har fått en ny favoritgrupp. Här kommer en låt av dom. Ha en fin dag! /Majis

Godmorgon världen

Drömde om Anton Hysén igen suck.. Och jag kommer aldrig få honom. Life sucks. /Maja

Hemmaplan

Hallåhallå!

Nu är jag hemma och inväntar helgens finbesök som anländer på fredag! Båda systrarna Stensils ska förhoppningsvis komma hit och göra stan osäker, hehe.
Annars kan jag meddela att jag klarade av min blodpudding premiär mycket bra. Jag svalde ner den med massa keso, potatisbullar, lingonsylt och bacon! Den var inte så farlig som den såg ut.
Jag väntar också spänt till på Söndag då jag ska få bli surdegsförälder. Maja har utlovat halva sin älskade surdeg till mig, det är en stor ära och ett stort ansvar jag tar på mig.


Jag och the Stensils med det traditionella nutella-efter-tävling-firandet!

//Moa


Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

IDAG ÄR EN BRA DAG.
Sista kemi B-provet är gjort!
Solen skiner.
Maten var god i skolan.
Vi har ledigt tills på måndag!
Och imorgon kommer min balklänning upp till Torsby med mamma och pappa. =)
Nu ska jag hjälpa Hanna bära flyttsaker. Sen ska jag slappa. Herregud va skönt. //Majis


Dagens projekt!

..Är att lära Moa att äta blodpudding!! Med keso förstås hehe.. Många av dagens ungdomar är ju så förskräckta av tanken på blodpudding, och till den kategorin hör Moa. De vanligaste anledningarna till denna rädsla är..

1. Att man ätit skolans mindre goda (läs äckliga) variant som inte smakar som den ska..
2. Att man vet vad som är i. Vilket om jag ska vara ärlig faktiskt inte har nån aning om själv haha.. men jag är inte intresserad heller!
3. Att man haft en förskräcklig uppfostran utan en enda gnutta blodpudding.
4. Att man glömt att äta det med keso! *host stina host*
6. Att man inte har råd! (det kostar ju faktiskt hela 6.90 kr typ)

Så nu vet vi var felet ligger om ni inte heller gillar blodpudding! //Majis

RECEPT

Godmorgon!
Isa frågade om receptet på kesoscones så det kommer här! =) För er som inte vill baka surdegsbröd. (eller vill göra både och haha) Ha en fin dag! /Majis

KESOSCONES
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 krm salt
50 g margarin/smör
250 g keso

Blanda alla ingedienser. Tryck ut scones så stora du vill ha dom på en plåt. Grädda i 250 grader i 15 min - mitt i ugnen. Ät och njut!!

Keso-galen

Godkväll!!
Snart ska jag, Moa och Hanna se på reprisen av mästarnas mästare. Det ryktas om att Pernilla Wiberg var grym! Till det ska vi göra keso-scones. Keso är bland det godaste jag vet. Man kan ha det i eller till ALLT! Jag har överkonsumerat keso de senaste veckorna för jag älskar det! Knäppt.

En av dagens alla samtalsämnen är det här klippet! Hahah.. vill se den filmen igen! Minns när mamma skrattade så hon grät när vi såg den här filmen haha. Må väl! /Majis 

Tok-smart

Godkväll bloggen! =)
Hanna ringde för en timma sen och ba, "Jag kommer med tåget till Torsby kl 12 i natt, kan du ställa bilen vid stationen?" "-JA, jättegärna tänkte jag. Jag är jääättesugen på en promenad. NOOT."

Men sen kom jag på lösningen! Jag tog med mig ett par rullskidor, pjäxor och stavar i bilen, körde till stationen och ställde bilen där. SEN var det bara på med rullskidorna och åka hem till lägenheten igen i mina vanliga kläder. (jeans) Var hemma på ett kick!! Och så blev jag glad dessutom. :D awesome. Godnatt! //majan


Till alla hängivna surdegsbagare

Här kommer recepetet på surdegsbrödet som jag bakat!
OBS! 1. Det är inte så krångligt som det verkar.
        2. Brödet smakar inte direkt kaffe. (jag ogillar kaffe, men jag älskar brödet ändå)
        3. Det är värt det!
        
Kram M

KAFFEBRÖD, 1 bröd


Surdeg
/Fördeg

50 g surdegsgrund / ca 1 dl


200 g ljummet vatten
 / ca 2 dl

120 g rågmjöl / 2,5 dl      

Blanda surdegsgrund med vatten och mjöl i en rymlig bunke. Täck bunken med lock eller plastfolie och låt stå i rumstemperatur över natten eller 8–10 timmar.


Skållning


100 g pumpafrö (rostas i torr stekpanna)


75 g tranbär (torkade)


25 g linfrö / ca 0,5 dl


100 g rågkross / ca 2 dl

250 g hett kaffe

Rosta pumpafröna, blanda alla torra ingridienser och skålla med hett kaffe. Låt stå tills det svalnat (någon timme, allt från 2-8h)


Rågsurdegen från ovan + skållningen från ovan +

75 g brödsirap (alt mörk sirap)
 / 0,5-1 dl

100 g grovt rågmjöl / 2 dl


150 g vetemjöl special
 / 2,5 dl

15 g tsk salt / 1 msk


Rör ihop skållningen och surdegen med resten av ingredienserna och blanda för hand några minuter eller i degblandare 5 minuter. Degen ska vara ganska lös men inte rinnig.


Smöra en brödform och strö i lite vetemjöl (för att det är fint, det har ingen praktisk funktion). Skrapa ned degen i formen med hjälp av en slickepott. Täck formen med plastfolie och låt jäsa i rumstemperatur 4–5 timmar eller tills degen rest sig en eller ett par centimeter och man kan se små hål i degen. Vill man ha en längre jäsning kan man förstås låta det jäsa lite kallt.


Sätt ugnen på 250 grader i god tid med ett galler i mitten av ugnen. Strö på lite vetemjöl och sätt in brödet. Sänk temperaturen till 200 grader efter 5-10 minuter. (beroende på hur mycket skorpa man vill ha) Låt brödet stå inne totalt cirka 45-60 minuter. Sista 10 minuterna kan man vända ur brödet ur formen så får det lite mer färg runtom.


Låt svalna på ett galler och vira därefter in brödet i en handduk. Brödet mår fint av att vila en natt eller så innan man skär i det.


JSM-älgen

Hej!
Jag sa ju det att man kan hitta saker på sin dator man inte ens visste fanns. Här kommer en sån grej! Vilken bländande teknik! Och vilka fina älga-kliv! Hahah.. Ha de! /Majis

Trassel

Det är på tiden att Trassel får vara med här på bloggen, så här kommer ett litet "Trassel-på-promenad-special"!

















Imorse satte Trassel på TVn och barnkanalen helst själv, vilken talang!

//Mos


När man rotar

TJOO!! När jag kollar igenom mina bilder på datorn hittar jag alltid bortglömda saker. Eller sånt jag inte ens visste fanns. Ikväll ska jag baka kladdkaka med mint. Om jag har tur kommer Josse och smakar! /Majis

Här över är en bild på Moa. För er som inte ser så håller hon fram MIN lilla whiteboard-tavla där det står:
Idag ser jag fram emot:
-Min vän (enda vän) Moa!
Hon är snäll och söt som en nöt. Henne tycker jag allt bra mycket om!
Hon är fantasiskt fantastisk!
En riktig guldklimp.
Kärlek.

Sist kommer en bild på Moas rygg. Det ser ut som hon blivit riven av en björn, men det är bara min aggressiva spikmatta som attackerat henne! Det var jag som tvingade henne att ligga kvar hehe..


Godmorgon

Äter frukost och laddar för en egen liten multisportdag. Tar mina löparskor, rullskidor, pjäxor och stavar i väskan och cyklar iväg snart. Kuligt ska det bli. Hoppas på lika fint väder som den det var den här dagen! Kram M

Förresten är det bara knappt 3 veckor kvar tills världens bästa gäng drar till Sognefjäll igen! Jag längtar sönder.


Återfunnet pennfack

YES!! Äntligen. 


Underbart

Brödet är klart! Och vi är i himmelen.

Wonderful!

Go with the FLOW

Hejsvej!
Fick just ett meddelande från en tjej som skrev att hon gillar vår blogg:) hade ingen aning att hon läste så jag blev superglad!! Tack Emma:)

Har köttat tossebergsintervaller idag också. 6 tappra krigare var vi som åkte uppför den långa backen. (rullskidor alltså) Dagens höjdpunkt blev när jag knäckte Jimmy på den sista intervallen av dom 3! GÖTT. (Hans spärr släppte på ena rullskidan, men det nämner vi inte här)

Ikväll blir det Lets Dance-kväll!! Vi ska bara plugga lite älskad kemi först. Och sen ska mitt surdegs-bröd in i ugnen och såklart ÄTAS! Som jag har längtat. Ha en fin kväll! Kram Majis

Här är en ny låt jag fastnat för!

Nöjd

Idag har jag gjort halkbana och det var mycket skoj, men mest av allt är jag nöjd över min dubbelpiruett som jag lyckades få till när man skulle köra mellan koner. Snacka om noll kontroll, jag bara snurrade runt!

//Moa "Surdegen" Wikberg (Eller jag hoppas i alla fall att Maja döper sin surdeg till Moa, det skulle ju passa så fint!)

Jaså

Dagens aha: Stjärnornas krig är tydligen samma sak som Star Wars! /Majis

Min surdeg - del 2

Hallå där!
Fick en kommentar & fråga om jag döpt min surdeg haha. Svaret är nej, men det måste ju självklart göras! Såå kära bloggläsare, ni kanske kan hjälpa mig?? Man kan ju slänga dit ett namnförslag anonymt om man vill haha. Annars tror jag bestämt att Moa eller Josse kan komma på något fult! Namn som Herbert och Inga-Berit är redan upptagna! Annars är jag öppen för förslag.

För er som inte tycker surdegs-inlägg är lika roliga som jag tycker, så kan jag berätta att dagens engelska-prov var det svåraste jag nånsin gjort. Asså det där med att lyssna är ju helt omöjligt! Det låter ju som dom pratar kinesiska.

Här kommer en bild på surdegen och den stolta ägaren. HEJDÅ /Majis


Mästarnas mästare (badhus edition)

Idag har jag och min ärkefiende Josefin varit i Torsby badus. Det är titeln om mästarnas mästare som ska delas ut. Kampen var hård. Det var blod. Det var svett. Och det var tårar. Eller ja, så mycket blod var det ju egentligen inte och svettet och tårarna kan möjligen ha varit vattendroppar...
Vi började med den klassiska grenen "Brottning på flytande krokodil samt flytande moped". Jag hade mopeden och Josse krokodilen, don efter person. Efter ngra mycket taktiska drag så fick jag Josefin ur balans och lyckades brotta ner henne i vattnet! Efter det var det "försten til kanten sittandes på krokodil samt moped" och här var Josefin på sin krokodil lite snabbare i spurten. Sista grenen var rutschbanan där rutinerade Josefin tog en solklar seger....
KAMPEN FORTSÄTTER!

//Moa


Var gömmer sig ett pennfack?

Godkväll!
Japp, mitt försvunna pennfack är dagens och gårdagens stora mysterium. Har ingen aning om var min töntiga men ack så viktiga ägodel har tagit vägen.. Om någon sett det så HÖR AV ER SNARAST! Det är svart med blå dragkedja, en filur på och en text som säger "Agent P wants you to join the agency".

Ska snart pigga upp mig med lite kvällsfika, och ladda inför sista delen av engelska-nationella som är imorgon. Skönt att få det gjort. :) hör-delen brukar vara en upplevelse, så det blir nog spännanade haha! Här kommer den sista bilden som togs på mitt försvunna pennfack. //Majis


Tisdag

Heej!
När vi var och shoppade i Karlstad i fredags hittade jag en fin plansch. Köpte den aldrig, men jag stormgillade den. Nu ska jag ut och träna! ha de! kram majis

"Kalla mig snål men jag tänker bara på miljön"

Här sitter vi och myser i Majas gemytliga lägenhet.
Va har det så bra tillsammans. Tillsammans är vi så starka så.
Gemenskapen flödar i luften.

Det var dagens dikt det! Á la Moa och Maja såklart. Maja är nöjd för hon har fått sin daim-choklad som hon varit sugen på hela dagen. Moa är nöjd för hon har bokat ett uppkörningsdatum! Jättehemligt!!!!! Nooot. Vi har haft en jättebra dag i gemenskapens tecken båda två.

Morgondagens tips:
Här kommer tre fantastiska tips som jag (Moa) alla har testat under helgen för att spara på min älskade pengar.

1. Ät gratis! Smaka på allt du kan få tag på i affärer, själv testade jag vitamin water, lax och sås samt tunnbrödsrullar i fredags på ICA Maxi, gott!
2. Ta bara en påse! Det går alltid i mer än vad man tror, ALLTID. Och om du skulle bli anklagad för snålhet (helt utan anledning) så säger du att du fatktiskt försöker rädda vår miljö och inte slösa i onödan!
3. Träna körkortsteori, GRATIS! för alla er som går i körkortstankar är mitt bästa tips att träna teorin gratis på internet. Problemet är att alla sidor kräver att du köper ett dyrt konto för nästan 100 kr men jag har kommit på lösningen på problemet. Jag har nämligen gjort en hel högen med användare på olika sidor där man kan köra deras "demo trafikfrågor".

Nu måste jag sluta berätta alla mina finfina tips för jag fick just en pik av Maja: "oj vad långt det blev". //MVH Moa och lite Maja

Miljömedvetna Moa!

Min surdeg

Min surdegs liv har börjat!! Nu gäller det att mata den varje vecka så den blir glad och god. Sen är det bara att börja baka bröd. Kuligt! Fortsättning följer.. /Majan

Pictures







Äventyr

Halloj!
I förmiddags gav jag och Hanna oss ut på rullskidor och löpning mot Gräsmark! Solen sken och vi var glada. Rullskidor dit, löpning där och en fika innan vi åkte hem igen. =) vi pratade på hela vägen och tiden gick fort!

Sen kan jag även glatt berätta att jag fick en bit bröd av Hanna som hon bakat med sin kära surdeg. (som jag för övrigt brukar få mata när hon inte är hemma, och därav bli mobbad av mina kompisar) Brödet är det godast bröd jag vet, så nu sitter jag och trycker för fullt!!

Har även stora planer på att göra en egen surdeg inom kort, så jag själv kan baka det underbara brödet. Moa, har du lust att mata min surdeg när jag är borta i så fall?? Sneeella..! Bilder från turen kommer ikväll när jag fått dom. :) ha de gött! Kram Majis

Orka vara normal

Hej!
Mitt humör går upp och ner som värsta berg- och dalbanan. Hänger inte med i svängarna för fem öre! Men jag vet att jag hellre har mina toppar och dalar, än att vara halvglad hela tiden. Orka försöka vara normal brukar jag tänka när jag blir trött på mitt humör. Såå just nu är jag glad. =) och jag vet att det förmodligen kommer slå om inom några timmar. Men som tur var kommer glädje-dampet alltid tillbaka snabbare än det försvunnit! Ha en fin dag bästa bloggläsare! =) och kom ihåg, it's okay not to be okay, ibland.
Puss och kram skumbanan /Majan


Till mamma

Här kommer bilden på den nya t-shirten! Ser galen ut, men vem bryr sig.

HÄST

Just det glömde säga att jag red igår, kul:)

Industri

Idag har jag i brist på annat gjort ett studiebesök på industriprogrammet och så här tre år försent inser att jag gjorde helt fel som valde samhäll. Industri är mer min grej jag känner mig så hemma där. heh..

 
hmm konstigt jag stötte även på lucky closette från sjömän och diselråttor!!/ Josse
 

Från byn till storstan!

Idag är en sån där superdag!! Då allt bara flyter. Provet gick asbra och dagen har varit superkul. :) Och jag är HYPEER just nu!!!

Så vi drar en impuls och sticker till Karlstad nu i några timmar! Det gillar min tjocka plånbok!! Hehe.. ska inte köpa nåt! "Man lever bara en gång" får avsluta blogginlägget.
//Kram Majis

typ såhär bra är dagen!

I like it

Som det stora Lets-dance-fan jag är så ser jag givetvis på Lets dance på tv4 just nu! Blir så glad av programmet. :) David Hellenius störtsköna kommentarer, Camilla Henemarks ständigt negativa inställning, alla snygga klänningar och för att inte tala om killarna! Mitt humör gick just från botten till toppen! Awesome. /Maja

>Min favorit!

De 2 vännerna och Jerry

Hej bloggen!
Idag har jag gått i skolan som vanligt. Lektionerna var lika roliga som vanligt!! Vår klass bjuder på härliga kommentarer som; "Jag HAAATAR skolan" eller "Skolan är det TRÅKIGASTE jag vet!!" Haha det är inte så illa som det låter, men lite skoltrötta är vi ibland.

Efter skolan var det pannkakor till lunch. Såå Smarrigt!! Tryckte många för att jag visste att jag skulle få slita på träningen sen. Vi skulle cykla låångt, lugnt och länge. Cykla är nog en av mina svagaste sidor, om man bortser från bowling då haha.. MEN jag slet och kämpade med de där uppförsbackarna som bara den! Låg på sistaplatsen hela vägen och höll den, gött!!

Ha det braigt!! Seeya! /Majis

Moa

Maja (jag)

Jerry!

Did you give the world some love today, baby?

Godkväll!
Vi pluggar i Moas lägenhet. Moa är helt slut. Jag är helt slut. Vi slänger in en gammal bild istället. KRAM Majis och Mois


helt okej liksom

Hallå!
Läste på systrarnas Perssons bloggar att dom steker som aldrig förr!! Blir lite avis när jag ser all snö.. så jag plankar nog in på deras läger som planerat ändå hehe. Här är det iaf barmark! Men däremot supersoligt :D satt på altanen, stekte och åt ananas, men jag blev för varm så jag fick gå in haha.. 

Förutom att steka har jag även tränat! Men jag föredrar att kalla det stek-träna! Alltså steka och träna samtidigt. :) SKOJ! Ha en bra kväll! kram majis

RSS 2.0