Veckans hunk

Hej på er!! =)
Jag fick vääärldens bästa idé sen jag klickade in på en blogg. Jag ska börja blogga om "Veckans hunk"!! Så kan jag dela med mig av alla snygga killar jag hittar haha. Seriöst tänker ni? Japp jag tror det är en asbra idé. Och jag hoppas att ni också tycker det! =) Annars får ni protestera! (ingen som vågar..)

Badaam. Här kommer veckans hunk! hehe.. //majis

Life is far too important to be taken seriously

Hej!
Har inte gjort så mycket idag så jag slänger ut en av mina favvo-låtar för tillfället istället. Må väl!! /MAJIS

Mördarträningsverk!!

Tro det eller ej men det värker i heeeela kroppen! Jag som stolt brukar skryta för Maja att jag aaaaaldrig får någon tränignsverk. Hehe synden straffar sig själv.

Det började igår med att jag körde massa styrka som mördade mina ben, vilket dom i och för sig kan behöva eftersom dom inte alltid är så himla kompetenta. Idag fortsatte jag med att köra skate intervaller och träna 2ans växel och det kändes i benen kan jag lova!! Så mycket muskler jag har byggt på mina ben sen igår kommer det bli en utmaning att få på mig tävlingsdräkten på JSM nästa vecka!! Jag kan liksom se hur dom musklerna växer när jag kollar på benen.

Och just det ja, Josse påpekade när vi var i Långberget på läger att jag har världens stelaste rumpa vilket jag har jobbat på dom senaste dagarna då jag kört 4 stycken rumpstretchövningar varje dag! och trots det har jag mördarträningsverk..

//moa


Steker i solen

Nu är det verkligen vår på riktigt!
Känns som sommar nästan..
Sitter och njuter i solen på altanen & lyssnar på loreen.
Enda som saknas är burre som äter på gräset. /majis

Fri start för resten av sitt liv

Hejsvej!
Jag såg att en person som åkt Öppet spår hade blivit den miljonte åkaren i vasaloppets historia. Och som pris vann han FRI START FÖR RESTEN AV SITT LIV. Hahah vilket toppenpris! Eller!?!

Dessutom var han helskön när dom intervjuade honom. Han hade tydligen tänkt sista milen av loppet att han absolut ALDRIG skulle åka mer. Nu är han väl illa tvungen haha.. Här är den intervjun: http://svtplay.se/v/2723209/vasaloppet/jubilaren___ett_fantastiskt_mottagande_?cb,a1364159,1,f,-1/pb,a1364158,1,f,-1/pl,v,,2723208/sb,k169561,1,f,-1


//majis

Ett mirakel har skett

IDAG HAR JAG LYCKATS GÖRA MIN LIVS FÖRSTA CHINS!! (eller kallas det chin då?)

F I N A L L Y. //MVH en urstark maja

Gladiatorer!?!

Haha ägda!

/Maja


Lite glad sådär

Hej!
Nu har jag LOOOOOV. Och jag är äntligen hemma igen hos världens bästa familj. Ätit mig mätt på god paj och snart blir det choklad-cheesecake á la mamma. Har redan smakprovat och det bäddar för succé!! Kram M

och detta gjorde mig också glad idag! ja jag var ju inte delaktig haha, men stolt svensk och kompis är jag minsann! :)

Team "Åk och njut"

Idag har jag genomfört min första tjejvasa och jag kom på att jag var ju tvungen att starta ett team som jag kan åka för, så som det brukar vara på vasaloppet. Mitt team namn är "åk och njut" vilket beskriver min inställning till tävling i allmänhet.

Jag gjorde en liten tabbe när jag skulle dricka och missade munnen så jag hällde massa sportdryck i håret och på armen. Gott! Annars gick det fint hela vägen in i mål, men nästa gång ska jag försöka hälla sportdrycken i munnen istället, det är lite lättare att tillgodogöra sig den då, även om håret säkert uppskattade lite "sportdrycksinpackning"!

//Moa

"Vår alldeles egna långloppsspecialist"

Så kallade LÅNGLOPPS-MOA slog till under tjejvasan idag och åkte suprbra WIHOOO!! Hon rockade fett, och äntligen fick jag se hennes gröna mössa på tvn. Coolt!! =)
//stolt kompis (maja)

Hittade en till fin bild från tävlingarna i ulricehamn hehe. Håll till godo och njut!!

nöff nöff..


Soliga dagar

Heeej!
Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Vi har varit på läger i långberget med skidgym. Är astrött men väldigt kul har vi haft. =)  Och framför allt SOLIGT! Helt underbart. Försökt framkalla mina fräknar som jag föddes utan, dock utan resultat som vanligt..

Moa har upptäckt nya effekter på min webkamera, så nu tar vi om möjligft ännu fler fula bilder haha..

Sen har jag och jimmy skrivit färdigt våra fysik-labbrapporter. Efter mycket om och men. Den suger men den duger åt mig. =) och snart är det SPORTLOV. Då ska jag hem, skönt!

Sen har ju även den här tjejen tagit guld i måndags. GRYMT!! Och Moa kör tjejvasan på lördag så då håller vi alla tummar och tår som finns! :D /majis


Madrassåkning och dopingkontroll

Haha fin gästbloggning av fanny..

Idag har vi tävlat igen! Och det gick finemang!! Idag var det roligare att åka =) Kom till Torsby för en stund sen. Dagens "höjdare" var..

1. Att jag glömde hämta min nummerlapp innan start. Kom på det med 10 min kvar hehe.. TACK syster för att du sprang och hämtade den!

2. Att jag och Sandra blev haffade (japp jag kallar det så haha) för dopingkontroll för första gången i våra långa liv. Båda två var sämst haha..

3. Bilresan hem då jag förmodligen slog personligt rekord i kisspauser sen jag hällt i mig 2 och ett halvt vätskebälte plus 3 glas saft efter mål.

Det var nog topp 3 tror jag för idag. Nu ska jag se på glee. /Maja

här är en suddig och felvriden bild från igår när vi åkte madrass nerför vår trappa. Precis som förr i tiden. ASKUL!

Gästbloggning

Hejsan hejsan, Fanny här! :D
Om ni inte vet vem jag är så bor jag nästan granne med Maja och vi är världens bästa kompisar, så fuck off alla ni i Torsby som tror att ni är något!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har precis spelat lite spel med Maja och bekantat mig med hennes "kompis" Moa.
Skämt åsido, här kommer till sist en rolig historia:

Här kommer en rolig historia:
Vet ni vad invandraren sa när han blev anställd på Marabou?
"Jag är sho klad sho klad".

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D

Lördagsblommor till oss

Hej på er! =) 
Klockan 9 tävlade vi imorse, så nu har vi hela dagen framför oss. Det utnyttjar vi genom att... slappa framför tvn! Det snöar/regnar ganska mycket här. Jag och moa kammade hem 2 pallplatser till Falk-huset idag så vi ska inte klaga!! Då vann vi finfina blommbuketter som ni ser här.


Staden där vi alla vill bo

Ulricehamn levererar! Jag har hunnit med lite sightseeing och testande av banor. Under dagen har jag konstaterat att Ulricehamn är en enda stor backe! Det går uppför eller nerför över allt. Men fina banor var det och det fanns massa ställen att gena på om man känner för det, Maja lovade att det var okej att gena om jag blev trött, tack för det:)

Och jag bor såklart på hotell Falk som ni kanske förstått. Har aldrig bott eller mått bättre!






Maja har köpt ny jacka! Hon ser ut som dom där gubbarna i Sagan om ringen.

Imorgon ska vi njuta i spåret, tack och hej leverpastej!


Motivationstavlor!

Världens bästa motivationstavlor! Förra veckan hade vi "pyssel-och-ha-på-sig-konstiga-kläder-kväll" då vi pysslade ihop dessa två skapelser. Vi bakade även blåa scones, men vi glömde karamellfärgen så det blev blåa scones utan karamellfärg, alltså vanliga scones.

Åter till motivationstavlorna! Dom fungerar som allra bäst när du är lite nere och har brist på motivation. Endast en liten titt på motivationstavlan och motivationen flödar igen!! Helt otroligt. Dessutom är dom väldigt, väldigt snygga, alla borde helt enkelt göra en motivationstavla:)






DUMLE

Köpte en stor dumlepåse idag!! NU ska bakas :D en av mina stora passioner i livet är att baka... och ÄTA såklart haha! Annars blir ju baka rätt meningslöst..
 
lika söt som dumle är jag såklart!

Love is in the air

ÅÅÅÅÅ hur kan jag missat den här filmen!?! Eller har den ens kommit ut än?? Nån som vet?
Hur som helst så MÅSTE jag se den SNART! "The Vow" heter den och den verkar superdupermegabra.
Blev påmind av stina igår på alla hjärtans dag om min favvo-kille haha. Så jag sökte lite och det var då jag hittade trailern! /majis

ps. och stinaa! syftade du på mitt gollum-finger i våffelinlägget eller???????


Idag ska man vara snäll

Glad alla hjärtans dag bästa bloggläsare!


Fira är viktigt

Heeej!!
Jag och Moa firar allt möjligt idag. Vi firar att vi gjort klart massa prov, moa firar att hon hade inställd lektion idag och så vi firar vi nog att det är alla hjärtans dag imorgon! Allt som är bra att värt att firas =) Idag valde vi att göra det med GRÖNA våfflor med BLÅ grädde! Kan inte bli bättre. Tack igen mormor för våffeljärnet! Det är superduperbra! Här kommer en bildbomb. :) /Moa&majis





Bacon

Städade nyss i lägenheten och gjorde ett riktigt fynd!! När jag tömde brödrosten trillade det ned, förutom en massa brödsmulor, en bacon! GOTT. Middagen är räddad:)

//Moa

Kul-styrka!

Dagen började med en liten skidtur i finvädret och fortsatte sedan med ännu mer skidor, framför TVn. Dagens höjdpunkt var nog ändå pass 2 tillsammans med Maja som bestod av maratonlöpning och Kul-styrka! Vi gick ut stenhårt på löpningen och korsade berg, hav, flodar, skogar, bilvägar och ICA-toria.
För er som aldrig förr hört talas om Kul-styrka går det ut på att endast köra övningar man tycker är roliga och känner för, allt för att undivka den fruktade Styrkeväggen.
Om man trots allt går in i styrkeväggen är tanken på att vistas i ett gym mycket skrämande och man undviker styrketräning helt i den mån det är möjligt. Om man trots allt skulle råka ut för ett styrkepass ser man till att absolut inte testa på något nytt och roligt utan håller sig till det gamla och tråkiga. Hellst gör man dessa gamla tråkiga övningar i ett litet hörn av gymmet på en gammal, illaluktande matta. Om ens tränare under träningssamtalet föreslår styrketräning gör man allt för att byta samtalsämne och kanske klaga lite på någon känning någonstans som absolut inte går att träna styrketräning med!
Som ni förstår är det mycket viktigt att ta till återgärder för att inte gå in i styrkeväggen och därför kör vi Kul-Styrka:)

//Moa

Tacos

Kvällen spenderas en la casa de Maja och vi har lagat the one and only maträtt kycklingtacos!! Mums.. Efter att ha proppat en del mat tog jag tag i saken i egna händer och provade allt i Majas garderob, med blandade resultat!
Nu sitter Maja och spelar julsånger på sin keyboard och sjunger för fulla magar (anledningen till att jag dragit mig undan till köket för att skona mina öron). Jag roar mig med annat istället:








"åh nej nu skämmer jag ut mig jätte mycket!! Jag har lagt ut konstiga bilder på mig själv, HJÄLP. Shiet pommesfrittes vad pinsamt!!"

Måste också säga till Josse att köttbullsprinskorvarna till valpar var väldigt söta:)
//Moa

valpisarna!

Även om jag har lite ont i halsen och inte kunde tävla idag så kan jag verkligen säga att det inte blev så tokigt ändå. För jag har blivit KÄR i sju stycken små valpisar:):):):)/josse

OBS! de var mycket sötare i verkligheten!!

Inte så tokigt ändå

Åt risotto för första gången i mitt liv idag. Jag var skeptisk till alla 1000 konstiga ingredienser som hanna bestämt skulle slänga ner, men det var asgott. Sen såg jag på skidskytte live. Och efterrätt framför Skavlan. Livet är inte så dåligt trots allt. Godnatt gott folk! /majis

på väg uppför norges motsvarighet till mount everest!


fml

Hej vilken underbar dag.
Jag trodde vi hade sovmorgon men det hade vi tydligen inte. Fysiklektionen som har legat på fredagsmorgonar kl 8.15 sen vi bytte schema för 3 månader sen låg fortfarande där. (konstigt!?) Trött på att vara senil.

Sen så glömde jag ju min historiagrej som jag stolt tänkte visa upp. Men icke sa nicke för den glömde jag hemma. Och sen är historia det värsta jag vet. Absolut tråkigast i hela universum utan tvekan.

Det var all skit för idag! tack för att ni lyssnade och förstod mina stora problem<3<3<3. hehe.. Kram M


Festis!!!



Sitter i Majas lägenhet nyss hemkommen från konsum! Innan vi gick och handlade kom vi överens om att bara handla det absolut nödvändigaste för att inte slösa på pengarna.
Maja hade 3 saker att köpa skrivna på sin lista, hon kom hem med 9. Jag hade 1 sak och kom hem med 5. Bland annat slank det ner 3 st päron Festis, men som sagt, vi skulle ju bara köpa det absolut nödvänigaste!

//Moa

Friluftsdag

hejhopp!
Idag har vi haft friluftsdag. Vi längdisarna åkte till Mattila och åkte lååångpass. Tack vare fralla och nyponsoppa på halva vägen serverat av tränarna så överlevde vi. =) Strålande sol, 10 minusgrader och bra sällskap gjorde att det gick kanon. (=vi tog oss runt den långa banan) För att fördriva tiden tänkte jag på balklännning och löste ekvationer i huvudet haha.. tragiskt men sant.

Roligast från dagen var när vi bytte om och duschade i det minimala omklädningsrummet med en dusch. Jag hade precis duschat och tagit på mina favvo-jeans. Ren och TORR trodde jag.. tills jag kände en stor tsunamivåg komma från duschen där moa stod. Hon hade riktat duschen åt fel håll och där stod jag med blöta jeans haha.

Nu ska vi handla och sen ska vi pressa cheesecake igen hehe. Det går ingen nöd på oss!!! Hoppas ni också haft en bra dag! =) Kram Majis

Min lilla skit

Hej!
Idag sa jag hejdå till stina. För 4 veckor. Hua. Hon ska ju till Italien och Turkiet och härja!! =) men 4 veckor går nog rätt snabbt ändå. Btw har jag ont i magen efter cheesecaken. Haha som vanligt, suck.. /Majis

du kommer bli lite saknad ska du veta.


Aspen is the shit

Hej å hå!
Jag har arrangerat en tipspromenad i min lägenhet, så nu är det full aktivitet! Sitter här och njuter för mig själv, eftersom det tydligen är svåra frågor, men jag kan ju ALLT!! (har själv skrivit frågorna hehe) nu ska vi fortsätta!! och ikväll blir det cheesecake =) /maja

Tour de JSM

Har en del att tillägga Majas inlägg om köttfärsåstävlingen!

När vi trötta stapplade hemåt så var jag tvungen att se till att mitt fadderbarn Sandra tog sig hem säkert och medans jag gjorde detta spurtade Maja och Josse ifrån mig så jag tvningades åka helt ensam genom den mörka skogen!
Som tur var hade Josse och Maja alldeles för mycket köttfärsås under tävlingsdräkten så jag hann ikapp dem i första uppförsbacken, puh. Tack för att ni stödjer min mörkerrädsla, nooooooot. 

Efter att ha köttfärssåsat hela kvällen har jag nu kvällsfikat och dagens största ilandsproblem inträffade! Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle göra mannagrynsgröt eller havregrynsgröt med kanel och banan, suck vilket problem. Havregrynsgröten gick tillslut segrande ur striden då den går att tillaga i mikron och jag slipper diska kastrull.

//moa

Walking on sunshine

Hola!
Idag körde vi sprinttävling på kvällsträningen. Kötta var det som gällde hörde jag innan start. Kötta? Köttfärs? Köttbit? Kötttsoppa? Vad var det egentligen som gällde?

Något förvirrad försökte jag åka som en köttfärssås i loppen. Mina armar var spagetti så det passade ju bra. Men herregud vad svamlar jag om egentligen..

Nu ska jag trycka kvällsfika istället. /Maja


Hemma och nöjd

God eftermiddag!
Ska snart ut och träna, och har precis ätit. Jag och moa tog en sväng på "stan" och handlade mat och lite annat. Helgen var awesome men kall. =) inställd sprint på lördagen (även om moa föreslog att vi skulle köra en egen sprint ändå hehe) och dubbeljakt på söndagen i MINST 17 minusgrader.

Är inte så känslig mot kyla så det gick finfint. ÄNTLIGEN. Och gud va roligt det var!! Ett stort leende i mål blev det när jag åkte in på 5e plats. Gillar känslan av att känna att man gjort allt man kan och krigat hela vägen! Och den hade jag. =) Fast det blev några timmar i omklädningsrummet innan start eftersom vi inte visste om vi skulle starta haha..

Såhär såg det ut då! Sandra tog bilden. Vi hade alla tre fina rosa kinder som inte frös, tack vare josefin. TACK!

//Majis


En gång i Phuket

Hej!
I väntan på beslutet om det blir någon tävling idag eller inte så bloggar jag lite. Igår hade jag en sån där SUPEReftermiddag. Jag inspirerades av Sandra och åkte och shoppade lite på stan i övik. En väldigt bra idé! =)

Jag och pappa började med att fika varsinn semla på ett café. Sen började shoppingen för min del. MEN det fanns ett problem hahah. Jag hade på mig väldigt, väldigt mycket kläder (det var ju trots allt minst 20 minus ute) och det blev liiiiite varmt i provrummen.

Hade dubbla underställ, överdagskläder, kängor o.s.v. I vissa affärer skrattade personalen typ åt mig. Förutom ett illrött ansikte, några värme- och panikanfall och lite andra små problem gick det alldeles utmärkt. Hittade ett par gröna byxor bland annat =) skoooj.

Sen träffade jag pappa som hux flux hade beställt två biobiljetter. Så kl 9 gick vi på bio. Den var AAAAAASBRA och jag rekommenderar den verkligen verkligen verkligen!! Gillar "sommaren med göran" och den här var minst lika kul haha. Här kommer trailern. :) /Majis


Favorit i repris

HEJ!
Igår kom jag och pappa upp till Övik efter X antal timmar i bil. Som tur var blev vi inte särskilt försenade av snökaoset, till skillnad från vissa andra hehe.. (inga namn) Bilresan gick alltså bra, jag och pappa fördrev tiden med ordlekar. :)

Ungefär samtidigt som vi anlände så kom jag på att jag glömt mina skate-pjäxor hemma. Råkade ta klassiskt istället hmpf. Lätt hänt när man är senil!! Senast exakt samma sak hände så var jag i finland på juniorlandskamp. Men då glömde jag bara en pjäxa haha..

Men förhoppningsvis så är dom på väg upp nu i en bil. Det löser sig ALLTID! Nu sitter det kanske nån person där hemma och tänker "det gör det inte alls det", men det beror på hur man ser det. I slutändan blir det ju bra trots allt, vad det än handlar om. Kan inte komma på en enda sak i mitt drygt 18 år långa liv som faktiskt inte löst sig. =)  Det kan man tänka på när man oroar sig för nåt. BRA VA?

Kram Maja

Fettis-onsdagen var det väl?

Hejsan!
Stort bak med semlor är det på g hos Moa just nu. Magarna kurrar trots att maja redan har tryckt för mycket deg. Hon smakade även på mandelmassan för att se om den gick att äta, och det var OK!

Moa invigde sin elvisp som hon fått av sin mormor. Den hade TURBO och det var helt sjukt. Grädden blev klar efter typ 10 sekunder haha.

Moa är också väldigt lättad över att hennes kemiprov är överstökat. Hon meddelar till alla sina kemi-fans där ute att det gick bra!! =)

Imorgon drar äntligen HELA grannfejden på tävling, till örnsköldsvik. Kuligt kuligt!!!

Och nu kollade vi på bullarna i ugnen, haha dom är stora som fotbollar.. SNart ska ätas!! //Grannfejden

Söta som få..


RSS 2.0