Kul-styrka!

Dagen började med en liten skidtur i finvädret och fortsatte sedan med ännu mer skidor, framför TVn. Dagens höjdpunkt var nog ändå pass 2 tillsammans med Maja som bestod av maratonlöpning och Kul-styrka! Vi gick ut stenhårt på löpningen och korsade berg, hav, flodar, skogar, bilvägar och ICA-toria.
För er som aldrig förr hört talas om Kul-styrka går det ut på att endast köra övningar man tycker är roliga och känner för, allt för att undivka den fruktade Styrkeväggen.
Om man trots allt går in i styrkeväggen är tanken på att vistas i ett gym mycket skrämande och man undviker styrketräning helt i den mån det är möjligt. Om man trots allt skulle råka ut för ett styrkepass ser man till att absolut inte testa på något nytt och roligt utan håller sig till det gamla och tråkiga. Hellst gör man dessa gamla tråkiga övningar i ett litet hörn av gymmet på en gammal, illaluktande matta. Om ens tränare under träningssamtalet föreslår styrketräning gör man allt för att byta samtalsämne och kanske klaga lite på någon känning någonstans som absolut inte går att träna styrketräning med!
Som ni förstår är det mycket viktigt att ta till återgärder för att inte gå in i styrkeväggen och därför kör vi Kul-Styrka:)

//Moa

Kommentarer
Postat av: majis

haha du är du så klok min vän =) det är tur att vi tillsammans undviker den fruktade väggen!!

2012-02-12 @ 22:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0