Moa SIKberg

Hej onsdag!
Den här bloggen handlar som ni kanske märkt ibland om att olika plötsliga varningar har utfärdats. Såsom monstret emilie, Josesvin Nilsson, Elin Torskensson och Maja Blåmes har nämnts i de heta diskussionerna, men jag måste personligen säga att jag uppriktigt förvånad och upprörd av att den farligaste personen av dom alla inte ens tagits upp än. Så åter igen till alla blivande ettor på Stjerneskolan, läs detta noga! (detta gäller även er som även kommer att komma i kontakt med skolan inom de närmaste 3,5 åren) Personen som ni ska akta er MYCKET nog för är:

Moa SIKberg
Som ni hör på namnet är Moa SIKberg en fisk, som går i ettan på skidgymnasiet i Torsby. (här finns det mer information om just sik: http://sv.wikipedia.org/wiki/Sik ) Hon bor tillsammans med Josesvin Nilsson i en lya i ett av de finaste bostadsområdena i södra sverige: aspen. Man tror lätt på det finurliga lilla leendet att man mött en vänlig person när man ser henne, men ack så fel man kan ha. Moa "Mos" SIKberg är ingen lätt person att handskas med. Hon ploppar upp när man minst anar det, framför allt på morgonen då hon brukar stå utanför min port i flera timmar och vänta på att jag ska dyka upp. När jag tillslut äntligen kommer brukar hon gapflabba åt mig och peka elakt. Om man nu har den enorma turen att lyckas ta sig ut ur porten utan att bli upptäckt, brukar det inte dröja länge innan man hör någon ropa "MAAAJAAAA!" bakom sig och man ser en svart figur komma springade men lila mösssa guppandes på huvudet. Hon gör dig sällskap hela vägen till skolan och skrattar högt varje gång man råkar ramla omkull.

Förutom morgon-problemen med Moa SIKberg finns det även kvällsproblem. Moa kräver varje gång man är på besök i deras lya att man ska proppa i sig mackor och oboy. Oavsett hur jättemätt man än är ska man äta mycket, snabbt och väluppfostrat, annars kan hon bli ytterst sur i flera dagar. Om det mot all förmodan skulle va slut på mackor och oboy, föreslår hon snabbt att vi ska baka kladdkaka, som hon dessutom alltid gör för kladdig innan hon tvingar dig att smaka. Hon kräver även att man ska ställa upp på hemska och fula webcam-bilder minst en gång per dag, fast jag försöker vägra.

Sist men inte minst hänger hon alltid på dig på långpassen och flåsar dig i nacken varje sekund. Hon lägger sig aldrig först utan skyller på att klungan förmodligen skulle stanna helt då, fast vi alla vet att moa bara sparar sig inför spurten. 

Så alla kära ettor! Var varsamma om ni ser denna personen, le och gå snabbt förbi för att undvika trubbel! ´Åter igen hjärtligt välkomna till Stjerneskolan!! //majs

Kommentarer
Postat av: Fisk i ettan

Hahaha det här var kuuuuul:D Maja Blåmes och Josesvin Nilsson, mycket farlig rovfågel respektive rovgris i tvåan!

2011-03-23 @ 18:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0