Laddar stafett!

Hej!
Idag har det tävlats i Piteå. 3,75km klassiskt stod på dagens program, och det var kul! Inte innan start, och inte halva loppet, men när jag väl kom igång var det skitkul! Jag kom i mål som 5a, och det var jag nöjd med! Emilie tyckte hon såg en chokladbit i snön (precis som Josse på JSM) och kastade sig direkt ner för att käka. Problemet sägs varit magnesiumbrist, vilket maja har läst kan leda till "choklad-begär". På söndag är det jaktstart men först ska vi koncentrera oss på... SM-STAFETTEN!!

På de olika sträckorna har vi troligen...
1. Hanna Falk.
Något osäkert kort som vi har fått slänga in i brist på andra. Hon säger själv att hon ska köra sitt absolut bästa, men vi är lite tveksamma om hon har det lilla extra. Spurten kan bli särskilt svår.

2. Maja Falk. Troligen den starka delen i laget. Det som motiverar laget att fortsätta kämpa fast vi är långt efter. Det blir hennes uppgift att ta igen luckan som troligtvis skapats efter sträcka 1 (hanna falk).

3. Emilie Cedervärn. Lagets spurtkanon som antagligen kommer få en lätt match mot de andra lagen, då hon med stor säkerhet har ett ganska stort försprång att förvalta efter sträcka 2 (maja "den snabba" falk).

Som ni hör kommer det bli en intressant stafett, där vårt lag garanterat kommer att avgöra på dom två sista sträckorna! För er som är ute i spåren och hejar, snälla skrik! Vi gillar & behöver det :)

//Maja och Emilie

Kommentarer
Postat av: mallan brallan

jag kommer dö skrika på eeeeer :D

2011-03-25 @ 20:01:22
Postat av: johanna

hahahahahaa! bästa inlägget ever! och snygg brill-bild =)

2011-03-25 @ 20:08:22
Postat av: Therese

Hahahah xD Så sjukt kul! Lycka till!!! :D:D

2011-03-25 @ 21:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0